2016 m. sausio 13 d., trečiadienis

Karaoke kolonele su mikrofonu

Karaokė mikrofonas - kolonėlė su balso keitimo efektais WS-858. Be to, tai daugiafunkcis įrenginys, kuris. Savybės: mikrofono valdymas ant rankenos, garsiakalbiai, tvirtas, metalo dizainas,.


Karaoke kolonele su mikrofonu

OS, Android išmaniaisiais . Kartais šios garso kolonėlės komplektuojamos su bevieliais mikrofonais , o jei nebūna,. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir. Dainuokite visur kur tik esate! KARAOKE mikrofonas su garsiakalbiu.


Nešiojamos garso kolonėlės su vidinėmis baterijomis. BUSKER-15U NEŠIOJAMA ĮKRAUNAMA GARSO SISTEMA SU BLUETOOTH IR UHF MIKROFONAIS. Gali veikti kartu arba atskirai - tam nereikalinga atskira jungtis.


Belaidis mikrofonas - Visi reikalingi . Patiks kiekvienam - karaoke garso kolonėlė ir mikrofonas ! Komplekte garso kolonėlė , USB įkrovimo laidas su mm jungtimi, nuotolinio valdymo pultelis ir . BO Beoplay Beolit kolonėlė. Reikalingos kolonėlės kompiuteriui? Mūsų siūlomos įvairių dydžių bei galingumo kolonėlės ir garsiakalbiai leis Jums mėgautis mėgstama muzika kokybišku . Mikrofonas tinkamas dainuojant karaokę ar . Nuomojame: LED šviesos efektus, lazerius, stovus, garso kolonėles , mikrofonus , multimedija projektorių su ekranu, logotipų projektorių, karaoke rinkinį . Trevi XF 3POP bluetooth kolonėlė su karaoke funkcija 15W. Karaoke garso kolonėlė Play On su mikrofonu. Su garsiakalbiu X -FEST TREVI.


BEVIELIS MIKROFONAS TREVI EM 4R. Kolonėlė belaidė JBL FLIP juoda. Išmanusis mikrofonas WSTER su šviesų efektais tai linksmiausias įrenginys vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Jis puikus vakarėlio atributas - klausykite . Galima prijungti papildomus mikrofonus ir gitarą. Tokią kolonėlę galite naudoti įvairioms šventėms, karaoke vakarėliams, renginiams, muzikos klausymui . Detalesnė informacija pateikta žemiau . Prieš atvykdami būtinai pasiskambinkit.


Karaoke kolonele su mikrofonu

Visais klausimais skambinkite arba . Mobili garso kolonėlė renginių vedimui su dviem bevieliais mikrofonais ir pakraunamu akumuliatorium. Gali būti naudojama kai karaoke sistema. Dainas galima leisti iš išmanaus telefono . Sound Bar LP-Bluetooth belaidė kolonėlė kino sistema ATŠVĘSK ŠVENTES SU.


Centrinės kolonėlės galia, 24. Prekės komplektą sudaro: Garso kolonėlė ,5mm Aux jungtis,1× mikrofonas. Neva jungiasi i muzikini centra, kompa. Galite tiesiog kalbėti ar dainuoti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai