2016 m. sausio 15 d., penktadienis

Diplomas su pagyrimu viko

Profesinio bakalauro diplomas – aukštojo mokslo diplomas , išduodamas asmenims,. Iškilminga diplomų įteikimo ceremonija. Gyčiui Pauliui Šileikai už puikius studijų rezultatus įteikėme diplomus su pagyrimu.


SPF įteikti profesinio bakalauro diplomai. Bendrosios praktikos slauga“ absolventams, iš jų – su pagyrimu. Diplomo priedėlis nepakeičia originalių kvalifikacijos dokumentų ir. Diplomų su pagyrimu buvo įteikta absolventams: EIF – EKF – 1 VVF – 1. Vilniaus kolegija breed.


Elektronikos ir informatikos fakultete vyko diplomų įteikimo šventė. Grigaliūnaitei už puikius studijų rezultatus įteikėme diplomus su pagyrimu. Iš šio gausaus būrio net absolventų studijas baigė su pagyrimu. Trejus metus siektas diplomas – jau Verslo vadybos fakulteto.


Diplomas su pagyrimu viko

Trūksta: pagyrimu Praūžė iškilminga diplomų įteikimo šventė! Džiaugiamės, jog net iš jų gavo diplomus su pagyrimu. Edvinui Meilūnui, Artūrui Chveros – įteikėme diplomus su pagyrimu. Diplomas – asmens įgytą profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir profesinę.


Aukštojo mokslo diplomas (non-university).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai