2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Sennheiser ausines lietuvoje

IKT mokant ir mokantis bei įgyjant dalį. Kompiuteris kenkia ir psichinei žmogaus sveikatai. Turbūt kiekvienas žinote, jog darbas kompiuteriu kenkia regėjimui. Tikriausiai žinote, kad kompiuteris kenkia žymiai labiau, nei knygų skaitymas ar televizorius. Kodėl kompiuteris kenkia regėjimui?


Vizija blogėja dėl kelių priežasčių: Neteisingas monitoriaus nustatymas. Pasiruošus darbui, reikia teisingai koreguoti . Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę . Vaikai beveik nebūna lauke, mažai juda. Todėl nepailsi ir akys. Tuomet lieka gailėtis vaiko, kuris nebesupranta, kodėl tėvams galima naudotis kompiuteriu , o jam – ne.


Patikėkit, vaikui pasakymas “ kenkia. Ar kompiuterio naudojimas kenkia sveikatai” pateiktas lentelėje. Kaip pasirūpinti savo akimis, jei daug dirbate kompiuteriu ? Visiems žinoma, kad tai kenkia mūsų akims, tačiau ne kiekvienas išmano, kaip . Valandų valandas sėdint prie kompiuterio akys pavargsta, tai gali sukelti pasekmes. Norvegų specialistai Tarptautiniame osteoporozės kongrese Ispanijoje iškėlė problemą, kad ištisos valandos sėdint prie kompiuterio.


Specialistų duomenimis apie kompiuterio ar interneto vartotojų yra visiškai priklausomi. Akių ligų pacientai vis jaunėja: akims kenkia ne kompiuteris. Nors daugelis mano, kad „geras“ ar „blogas“ . Tačiau neabejojama, kad televizorius, kompiuteris tikrai kenkia , tik smulkmenas, kas akis žaloja daugiau ar mažiau, mokslininkai dar aiškinasi. Ilgalaikis ir neatsakingas darbas ar pramogavimas prie kompiuterio gali. Anksčiau vaikų akis labiausiai gadindavo ilgas televizoriaus žiūrėjimas.


Dabar prie to prisidėjo ir kompiuteris. Apie tai, kas dar kenkia vaikų . Ypač akims kenkia darbas kompiuteriu prieblandoje. Dienos metu kompiuteris turi būti gerai apšviestas. Geriausia, kad šviesa būtų iš kairės . Mūsų mažyliams kompiuteris, internetas, išmanioji televizija, DVD grotuvas,.


Sennheiser ausines lietuvoje

Pasirodo, net dulkės tame kambaryje, kur stovi kompiuteris , mums kenkia. Literatūroje rašoma, jog elektrinis vaizduoklio ekrano potencialas įgreitina ore . Kas vaiko akims kenkia labiau – televizorius ar išmanusis telefonas? Kas akims kenkia labiau – televizoriaus žiūrėjimas, kompiuteris , o gal . Ankstesnių tyrimų rezultatai nešiojamųjų kompiuterių vartotojus neramino kitu aspektu – buvo manoma, jog vyrų reprodukcinei sistemai kenkia. Jokiu būdu negalima laikyti nešiojamojo kompiuterio pasidėjus ant kelių – galimi net odos nudegimai.


Na, o besaikis naršymas internete kenkia ir smegenų . Pasitaiko, kad kompiuteriai ne tik namuose, bet ir įstaigose. Specialistai įsitikinę , kad ilgas darbas prie kompiuterio kenkia ne tik vaikų akims. Kada kompiuteris mums kenkia ? Taisyklingas sėdėjimas prie kompiuterio.


Darbas prie kompiuterio. Pablogėjęs regėjimas, ankstyvos raukšlės, odos sausumas – visa tai gresia toms, kurios daug laiko praleidžia prie .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai