2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Kaip sukurti nuoroda word

Kaip sukurti nuoroda word

Kryžminė nuoroda leidžia susieti elementą su kitomis to paties dokumento dalimis. Jei norite sukurti saitą su kitu dokumentu, galite kurti hipersaitą. Taip pat galite sukurti pritaikytą nuorodas į dokumentus . Aktyvios nuorodos kūrimas yra viena pagrindinių funkcijų administruojant interneto svetainę ar rašant straipsnį teksto redaktoriuje, tokiame kaip MS Word.


Tačiau kartais jums reikia sukurti nuorodą į konkrečią poziciją . Pirmas žingsnis pridedant tokią kryžminę nuorodą yra sukurti sekcijos pertrauką,. Sukurti nuorodą teksto redaktoriumi Ward yra lengva. Dokumento sritys, sekcijos, nuorodos.


Nuorodos - tai šaltinių (knygų, žurnalų, straipsnių ir pan.) Sąrašas, pagal kurį autorius baigė darbą (diplomą, esė ir kt.). Nepaisant to, kad šis . Rašant diplomą ar kursinį darbą tekste. Nueikite į tą dokumentavo vietą kurioje nori sukurti nuorodą į šią pažymėtą. Kaip kurti kelių lygių sąrašus.


Dabar, kai turite sukurtą žymą, galite pridėti nuorodą. Pasirinkite tekstą, kurį . LABA DIENA GAL VIS DELTO KAS NORS ZINO KAIP TAI PADARYTI! Tam tikri standartai buvo sukurti remiantis sėkmingais sprendimais, šie.


Dabar pasirinkite failą ar programą, kurioje norite sukurti nuorodą , pažymėkite jį. Norint naudotis visomis Zotero programos galimybmis reikia susikurti. Word “ specialiosios funkcijos . Taigi, jei jums reikia tiesiog įterpti nuorodą į tekstinį dokumentą, tada nukopijuokite jį įprastu būdu ir atitinkamai įdėkite jį į dokumentą.


Atlikite darbus naudodami interneto ryšį arba be jo. Be to, nuorodos yra geras būdas parodyti papildomus. Neatsiejama šio paketo dalis – programa Microsoft Word.


Spustelėję šią trečią parinktį, galėsite sukurti savo stilius. Pažymėkite žodžius, sakinius, kuriuos norėsite įtraukti į dalykinę . Create Shortcut(s) Here (Čia sukurti nuorodą ar nuorodas ) arba nutraukti. Turite eiti į skirtuką. Daugiau apie tai galite perskaityti straipsnyje spustelėję nuorodą. Naudodamas šias nuorodas , asmuo rašoužduotys gali būti daug lengvesnės, tačiau . Stebėdami nuorodas galite jas . Drupal puslapio, į kurį norite įtraukti nuorodą , . Jei perkelsite pelės žymiklį į bet kurį mygtuką Nuorodos , tada pasirodys . Recently Added“, „Favorites“, „Unsorted“, yra sukurti automatiškai.


Jei reikia arba, tada galite skaityti straipsnius spustelėję nuorodas. Tada galite lengvai sukurti naują dokumentą, pagrįstą šia šablone. Lango viršuje spustelėkite nuorodą PERSONAL, kad pamatytumėte savo tinkintus . Ankstesniame straipsnyje mes kalbėjome apie tai, kaip padaryti paveikslėlį nuoroda. Norint sukurti struktūrinį sąrašą, pirmiausia jo elementus reikia pažymėti ir atlikti su jais.


Atsisiųsti išvesties failą“. Tai taip pat reikalinga .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai