2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Striukiniai audiniai internetu

Striukiniai audiniai internetu

Paltiniai ir striukiniai audiniai padės net žvarbiu oru atrodyti stilingai. Striukiniai audiniai internetu el. Platus striukinių audinių pasirinkimas. Išskirtinis rožinis striukinis audinys.


Kokybę ir gerą kainą garantuojame. Dvipusis striukinis audinys , arba kitaip dar . Tai audiniai skirti siūti striukes, paltukus, apsiaustus ir švarkelius. Jūsų pasirinkimui: vasariniai striukiniai audiniai , plonos dirbtinės odos, džinsas, džinsas su . Juodos spalvos striukinis audinys , apsiutas kvadratų ir stačiakampių raštais. Užpildas - sinteponas, apie mm storio.


Vienpusis, reikalingas pamušalas. Nuo šiol audiniais prekiaujame ir internetu ! Užsakyti galite telefonais +3706899827 +370663633arba el. Mūsų parduotuvėse rasite įvairiausių audinių suknelėms, palaidinėms, striukėms, kailiniams, gausybė audinių užuolaidoms, patalynei ir visoms kitoms . Vilniuje, taip pat galime pristatyti paštu arba į paštomatą. Stulpelinis trikotažas. Audiniai internetu E-Textilis.


Striukiniai audiniai internetu

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Telefonas: + 37068998270. E-parduotuvių nuoma © 20Bananarent.


Trikotažo audiniai internetu - tai puiki galimybė įsigyti audinius nekeliant kojos iš namų. Užsakyti siuvimo reikmenys bei audiniai internetu atkeliaus į Jūsų . Siuvimo reikmenys ir audiniai internetu : kilpinis trikotažas, džersis,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai