2016 m. spalio 18 d., antradienis

Garsiakalbiu remontas panevezyje

Kokybiškai remontuoju garsiakalbius. Keičiu membranas (gumas), konsultuoju. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Superkame veikiančius telefonus su skilusiais stiklais ir prastos kosmetinės būklės, su galimybe patikrinti. Pervinioju rites, konsultuoju. Darbo patirtis daugiau nei . O dėl kainos reikia klausti to, kas apsiims tvarkyti.


Videoaparatūros remontas. Elektrotechnikos remontas. Televizorių prekyba, remontas. Jums reikalingas skubus telefonų remontas ? TOPIS“ įmonę vienija stiprios. Visa informacija apie Lietuvoje veikiančias įmones vienoje vietoje - 118.


Garsiakalbiu remontas panevezyje

Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų telefonų taisymą. Automobilių elektronikos ir elektros sistemų įdiegimas bei remontas. Po iPa namų garsiakalbius (kolonėles), stiprintuvus, automobilių magnetolas,. Pristačius telefoną ar kitą įrenginį į mūsų dirbtuves meistrai atliks įrenginio diagnostiką ir praneš Jums tikslią remonto kainą, po ko Jūs nuspręsite ar norite taisyti . Huawei Pgarsiakalbio remontas.


Meistras taiso indaploves . Kompiuterių gedimų šalinimas, remontas. LEplazminių, kineskopinių televizorių remontas ,vaizdo kamerų ir fotoaparatų taisymas,. Tiesioginis palaikymas.


Sužinokite daugiau, kaip galite sulaukti tiesioginės pagalbos. Buitinės technikos remontas. Turite sugedusį buitinį prietaisą, kurio garantinio aptarnavimo terminas jau pasibaigęs? Kreipkitės į artimiausią „TOPO CENTRAS“.


Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. CD grotuvai, MPgrotuvai, audio minicentrai, stiprintuvai, garsiakalbiai. Stiprintuvai, garso kolonėlės, garsiakalbiai , muzikiniai centrai, automagnetolos, namų kino sistemos.


Garsiakalbiu remontas panevezyje

Internetinė parduotuvė pigu. Jasaičio elektros prietaisų remonto dirbtuvės, IV. Garso įrangos taisymas.


Adresas: Paliūniškio g. Panevėžys , Panevėžio m. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Jei esatę apdraudę namų turtą - išrašome remonto aktus draudimui, o draudimas Jums .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai