2016 m. spalio 25 d., antradienis

Sata vs sata iii

Tu man sakai jog mirštam, O aš sakau jog. Užduotis Tau: uždėk dešinę ranką ant kairiojo peties, o kairę ranką ant dešiniojo peties. Dabar džiaugsmingai sušuk.


Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio. Gražūs gimtadienio žodžiai.

Sveikinimai su gimtadieniu. Taip daug linkėjimų gražių , Sakyta tau šiandiena. Gimtadienio proga Tau linki… SKAITYTI. Su gimimo diena mergaitei atvirukai Su gimimo diena mergaitei Nuoširdūs sveikinimai mergaitėms.


GRAŽŪS VIRTUALŪS SVEIKINIMAI. Linksmų Šventų Velykų ! Gražiausi tostai gimtadienio proga bei užstalės palinkėjimai su gimtadieniu. Tikimės kad Jūsų vaikų gimtadienis praeis nuostabiai ir įsimintinai.

Zuikis ir Zuikiene strikineja. Galbūt šie sveikinimai bus tinkami Jūsų vaikui gimtadienio proga. Kiti sveikinimai: Juokingi gimtadienio sveikinimai . Juk gimtadienis – proga ,. Koks gražus ir spalvingas pasaulis,. Kokie linksmi ir spalvingi atvirukai su gimtadieniu. Lai gimtadienis gražus kviečia mus visus į šventę Su gimtadieniu.


Gražiausi SMS sveikinimai bei palinkėjimai su gimtadieniu SMS žinute. Pasveikink savo artimą žmogų, draugą ar kolegą gimtadienio proga SMS žinute. Smagaus gimtadienio ir skanaus torto! Taip trumpai leista būti šioj žemėj vaiku.


Pilna gražių gėlių lanka. Tad linkiu, kad tavo svajonės taptų gyvenimu, o gyvenimas gražus ir šviesus kaip . Geriau jau trys žodžiai. Yra tokia diena, kai tau skiriami gražiausi žodziai , šypsena, gėlės.


Gražiausi žodžiai , linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga.

Dovanų kuponai vaikams Siųsti užklaus . O gyvenimas šviesus ir gražus , kaip svaja! O palinkėti žodžiai skleidžiasi žiedais. Jums jubiliejų gražų dovanoja, O metai.


Savo anūkų ir vaikų širdžių. Jubiliejaus proga linkime sveikatos, laimės , džiaugsmo ir ilgesnio žydėjimo. Kai žmogus praranda protą - tuokiasi, kai praranda kantrybę - skiriasi, kai praranda atmintį - vėl tuokiasi.


Už tuos kurie prarado ir vėl. Ačiū visiems už nuoširdumą, už pagalbą kuriant vaikams įspūdžių kupiną šventę!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai