2016 m. spalio 25 d., antradienis

Giluminio siurblio rele

Todėl verta pasidomėti dažniausiai ištinkančiais giluminių siurblių. Patikrinkite, ar slėgio relė nėra mechaniškai pažeista ir pabandykite . Vandens siurblių dalys - tai plūdė, slėgio relė su apsauga nuo sausos eigos, slėgio. Hidroforo slėgio relės reguliavimas.


Būtent šis mažas sistemos elementas padaro vandens tiekimą patogų, kontroliuodamas siurblio veikimą be žmogaus įsikišimo. Požeminėje siurblinėje montuoti taip, kad ant . Skaitmeninė slėgio relė EVAK DPC-10. Kabelis giluminių siurblių montavimui. Populiariausia mechaninė slėgio relė su dviem spyruoklėmis. LOAD“ jungiami siurblio laidai, „LINE“ jungiami elektros kištuko arba iš elektros tinklo.


Kaip apsuagoti hidroforą, vandens siurblį – šulininį, gręžinio, giluminį panardinamą ar. Ką daryti jei sugedo gręžinio siurblys. Patikrinti ar ateina elektros įtampa, ar šviečia pulto indikacinė lemputė, ar neiššokęs termo jungiklis, ar veikia slėgio relė , . Kokios giluminių siurblių kainos? Slėginis indas su slėgio rėle. Norint sureguliuoti slėgį hidrofore, reikia atsukti spaudiminės relės dangtelį.


Parinkdami hidroforus atsižvelgiame į siurblių našumą, siurblių variklių . Normaliam giluminio siurblio darbui montuojama būtina valdymo įranga: siurblio valdymo pultas, fazės relė , įtaisas, išjungiantis siurblį, kai sistemoje nėra . Vandens tiekimo siurblio parinkimą galima suskirstyt į kelis žingsnius:. Tokiai įrangai reikia vietos, būtina tinkamai prižiūrėti slėgio relę. Guminė tarpinė siurblio inžektoriui. Išorinis skersmuo mm, vidinis - 23. Veržlė cirkuliacinio siurblio paj.


Relė sukonfigūruota atsižvelgiant į siurblio parametrus ir bako talpą. Tiems, kas turi giluminį gręžinį, dažniausiai gali tekti rinktis giluminio siurblio , . Relė yra spyruoklių blokas, kuris yra atsakingas už maksimalių ir mažiausių skysčio slėgio. Sudomino hidroforas rėlė , o galbūt dairotės, kur hidroforai pigiau. GILUMINIO SIURBLIO IR HIDROFORO MONTAVIMO, EKSPLOATACIJOS IR.


Giluminio siurblio rele

Pedrollo siurblio taisymo ypatumai: Kaip sureguliuoti drenažo siurblį. Laidas ateina iš variklio į relę ir iš relės į. Beveik naujas siurblys Pedrollo su hidroforu ir apsaugine rėle. Be to, jums bus reikalinga . Tai hidroforo paliubomu reiks (tokios backos su rele ). Siurblio PKMdarbo ratas. Pulte sumontuota: apsua.


Baltijos inžinerinės sistemos, UAB. Sauso veikimo siurblio apsaugos relės charakteristikos. Giluminių gręžinių pajungimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai