2017 m. sausio 24 d., antradienis

Scenines koloneles

Scenines koloneles

Aktyvios sceninės monitorinės kolonėlės. Parduodu puikiai grojancias koloneles , viena deze 1kw rms. Sudėti visiskai nauji beyma 15-tukai po 450w rms. Aukstadaznis beyma 120w rms. Laney CXP-1aktyvi kolonėlė.


Mylėti muziką, groti instrumentu mažoje grupėje ar tiesiog praleisti naktį šokant su draugais yra puikūs būdai pasidalinti su kitais tuo, kas . Didelis aktyvių garso kolonėlių pasirinkimas . Koncertinės garso kolonėlės. Paprastas ir saugus pirkimas vienoje vietoje! Del techines informacijos rasykite: . Atskiros PA kolonėlės , scenos minitoriai ar mikšeriniai pultai daugiau nebereikalingi. Sceninės monitorinės garso kolonėlės.


PA sistemai pastatytos abiejuose scenos šonuose ir nukreiptos į sceną. Mūsų veikla apima sceninių technologijų sprendimų projektavimą, pardavimą,. Mūsų asortimente: profesionali garso įranga, koncertinės kolonėlės ir sistemos . UAB Muzikos ekspresas - Garso, Šviesos, Kino teatrų, Konferencijų ir Scenos įranga. Apšvietimo, Vaizdo ir Konferencijų sprendimai. Rodoma 1-iš rezultatų.


Scenines koloneles

FTB, MONTARBO, JBL (Lieetuvoj parduodami)ir t. Liaudyje vadinami monitoriai, mazose salese uztenka per akis. Active speakers, IEM monitors, monitors. Kolonėlės , akustinės sistemos ir priedai. Mes Jums galime pasiūlyti: judančias galvas, sceninius prožektorius, dimerius, apšvietimo valdymo pultus, garso kolonėlės , stiprintuvus, garso valdymo pultus, . Tam kolonėlės turi atkurti tinkamo pločio, aukščio ir gylio stereo sceną. Teatro salės (scenos) sceninės konstrukcijos ir kėlimo įrenginiai - kompl.


B serijos žemų dažnių kolonėlės yra TW AUDiO garso pagrindas. Lakuotas korpusas taip pat elegantiškai atrodys bet kokiame interjere. Pasyvios garso kolonėlės žemu dažniu REVSUB118P (vnt.) Scenos apšvietimas: . Jis užlipo į sceną , žingsnių aidas sudrumstė tylą. Turi apsiprasti su aplinka, – tarė ji pakilusi nuo. Scenos priekiui ir šonams įgarsinti naudotos Electro – Voice Plasma Paktyvios kolonėlės.


Leggato komanda pasirūpino ne tik puikiais renginio žiūrovų . Shure ir ADAM HALL koplektas. Audiofilas › Akustikos inžinerija › Akustika ir kolonėlės › Kodėl dideli garsiakalbiai. Nemažai metų tupinėjau scenoje, gaminau scenines AS ir . Audiotonas atstovauja vieniems geriausių garso, vaizdo ir apšvietimo produktų gamintojų iš viso pasaulio.


Norint sukurti įprastą sceną , reikalinga ši įranga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai