2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Huawei ekrano keitimas

Huawei ekrano keitimas

Tiesiog užpildykite gedimo registracijos . Huawei Honor 4C ekrano komplekto keitimas. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Ekrano ir liečiamojo stiklo komplekto . Superkame veikiančius telefonus su skilusiais stiklais ir prastos kosmetinės būklės, su galimybe patikrinti. Restauruodami ekraną ir pakeičiant tik stiklą, galime. HUAWEI KAUNE, Šilainiuose - Tel.


Huawei ekrano keitimas

HotFix - Kompiuteriai Dalys Servisas. Sumažinsime jūsų sudužusio ekrano keitimo mokestį. Greitas ir kokybiškas telefonų ekranų keitimas. Visuose „ Smart Master“ centruose ekrano keitimo paslaugai iki proc.


Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina,aciu. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Didelis telefonų dalių ir aksesuarų pasirinkimas. Sutaisysime Jūsų įrenginį greitai ir kokybiškai.


Huawei ekrano keitimas

Jums Patogioje Vietoje. Mobiliųjų telefonų taisykla ir remontas. Kad automatinės ar neautomatinės atsarginės kopijos būtų šifruojamos ekrano užraktu, naudokite PIN kodą, . Telefonų taisykla atvyks pas jus NEMOKAMAIi. Planšetinių kompiuterių remontas, sudužusių ekranų ir stikliukų keitimas, techninė.


Ypatingi pasiūlymai, akcijos ir dovanos. Naudojame tik kokybiškas dalis, o atliktiems darbams suteikiame mėnesio garantiją. visą ekraną dengiantis apsauginis .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai