2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Kaip pildyti vairuotojo saiba

ATMINTINĖ VAIRUOTOJUI DĖL VAIRAVIMO IR POILSIO REŽIMO Pagal Tarybos reglamentus (EEB) Nr. TACHOGRAFO REGISTRACIJOS . Saibos (tachografai)- vairuotoju darbo laiko apskaita kelioneje. Per valandų po kasdienio ar kassavaitinio poilsio laikotarpio pabaigos, vairuotojai , dirbantys poroje, turi pasinaudoti nauju mažiausiai valandų kasdienio . Darbo ir poilsio rėžimas video iš skaidrių kodas.


IO VIDEO SKAIDRES ŽIŪRĖKITE. Kas galit paaiskinti kaip pildyti saibos kita puse sendien suzinojau kad reik kur . Vairuotojas ten pat tik kitame sandelyje gavo krovini atgal. Pasibaigus darbo laiko limitui, tarp vairuotojų vadinamai „ šaiba “, ji tiesiog išmetama per langą: jei nėra kortelės – nėra ir įrodymo.


Siekiant užtikrinti saugą keliuose ir reikalavimus atininkantį vairuotojų vairavimo ir poilsio rėžimą, krovininėse ir keleivinėse transporto . Naudotis vairuotojo kortele sunkiojo transporto vairuotojai jau išmoko, to moko ir kodo kursuose kurie privalomi visiems profesionaliems . Trūksta: pildyti Kada vairuotojas gali išimti kortelę iš tachografo? Yra daugybė situacijų, kai duomenis reikia įvesti rankiniu būdu. Tachografas, nors ir skaitmeninis, negali apsieiti be rankinių įrašų.


Kaip pildyti vairuotojo saiba

Skaitmeninis tachografas – DTCO. Vartotojo vadovas savininkui ir vairuotojui. DTCO SmartLink (galima funkcija). Sustabdžius inspektoriams, vairuotojas suvalgė „ šaibas “. BET deja valytoja skalbeja ar vairuotojas vairuojantis troleibusa sanitaras ar med sesele. PVM ir niekam nereikės jokių lengvatų, ir poperizmo pildymo.


Nesviecia vairuotojo puses sviesos ir skydelis golf MK4.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai