2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Ekranu keitimas vilniuje

Aukščiausia kokybė, ilga garantija ir puikus servisas! Profesionalus visų tipų telefonų remontas, ekranų keitimas , atrišimas sutelkiant demesį į kokybę. Kruopšti ir Nemokama Diagnostika.


Vilnius - Fabijoniškės . Galime pasiūlyti dviejų tipų ekranuss: aukštos kokybės.

Sudužo ekrano stiklas ar pažeistas visas modulis? Registruojantis internetu - skubus taisymas! Tačiau ne visos įmonės atlieka darbus kokybiškai. APPLE, SAMSUNG, SONY ir kitų. Telefono stiklo keitimas yra kokybiškas.


Mes Jūsų telefono remontui (ar planšetinio kompiuterio) naudojame tik originalias gamintojų tiekiamas detales. Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų telefonų taisymą. Sutaisysime Jūsų įrenginį greitai ir kokybiškai.

Jums Patogioje Vietoje. Nešiojamojo kompiuterio ekrano keitimas. Lietuvoje iki šių dienų naudojasi . Samsung ekranų keitimas taip atliekamas per kelias valandas jei reikiamo . Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, . A- k7djYlzYw , Algirdo g. Didelė patirtis ir techniškai.


Populiariausios paslaugos: Huawei Pekrano keitimas , Samsung galaxy s10 . Nauji ir naudoti ekranai. Kompiuterio ekrano (matricos) keitimas. Kontaktai, atsiliepimai , nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Nesiojamu kompiuteriu ekranu keitimas Klaipedoje. Keiciame ekranus visiems neisiojamiems kompiuteriams uz konkurencinga kaina. Apple, Samsung ir kitų modelių taisymas.


SERVISO CENTRAS PATOGIOJE VILNIAUS VIETOJE.

LCD ekranų (matricų) keitimas , ekranų taisymas, lempų keitimas. Matricos keitimas tik 7Eur. Ar kada nors susimastėte kiek kainuoja telefono ekranų keitimas Klaipėdoje?


Mes už žemas kainas ir aukštą atliktų darbų kokybę! Padarome per 1-dienas, greitai ir patikimai. Planšečių ekranų keitimas. Kiti neišvardinti gedimai.


Pirmadienis - Penktadienis: - val. Greitas telefono remontas valandos . Naudojame originalias detales. Išrašome sąskaitas faktūras. Ekrano keitimo darbų kaina yra . Gedimo nustatymas NEKAINUOJA ! Mes siūlome geriausias kainas kliento atžvilgiu Klaipėdoje.


Siūlome originalius arba.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai