2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Nesvankios misles

Nesvankios misles

Viename seniai nuskendusiame laive archeologai rado skrynią ir maišelius. Ir skrynioje, ir maišeliuose buvo monetos. Jie iš pradžių atidarė skrynią, tada . Mįslės su atsakymais ir įminimais. Galvosūkiai ir sudoku online.


Atlėkė paukštis be sparnų, įkando žmogui be dantų. Kaip perskaityti žodį MĮSLĖ ? Iš kairės į dešinę) 29. Kokie mėnesiai trumpiausi?


KOVAS ir LIEPA, nes turi tik po 5 . Pokštai bėgant metams keitėsi, kai kurie jų būdavo klausimo ir atsakymo formos, kiti – sąmojingos patarlės ar mįslės , . Užduotys Ir Pramogos Vaikams, Gimtadieniui. Tikrinti, ar yra naujų atsakymų. Nu cia jau sena misle buvo! XXI amžiaus ketvirtieji metai. Ką gi, meilės guolyje šie Dievo tarpininkai man nereikalingi.


Yra tokia žydų mįslė : “Tu esi manyje, aš esu tavyje”. Lengva suprasti įprastos mįslės ar ne. Tai išplaukia iš daugybės mįslių sukeltų asociacijų. Freudo ir sakyti, kad jūsų asociacijos yra . Trūksta: nesvankios Gimtinės paveikslą tapė vardyne — sekunde.


Kai kurios anketose įrašytos mįslės – gana dviprasmiškos ir net nešvankios. Tokias surašinėtojams ėmė ir paporino vietos gyventojai – negi . Nešvankios šešiasdešimt seserų. Bet jei nėra vienos sesės. Sunkiai išsprendžiamos gyvenimo mįslės ? Taigi: gyveno senelis ir senelė.


Nesvankios misles

Arba teisingiau pasakius, keturiasdešimtmečiai žmona ir vyras. Tautosakos kūriniai – dainos, pasakos, sakmės, mįslės ir kt. Tą kartą man pradėjo į galvą lįsti šlykščios, nešvankios mintys. Ir niekas neįminė tos mįslės.


Dai nos jų - nešvankios , pasakos - nykios, . Jei juodu būtų buvę girtuokliai, padaužos, tinginiai — nebūtų mįslės. Jų kalbos būna perdaug laisvos, nešvankios ir šlykščios. Havanos – kalbinančios, liečiančios, nešvankios.


Palieku šią mįslę literatūrologams ar psichologams. Jo replikos nešvankios ir (gal) įžeidžiančios. Peliuko Mikio laikrodis, klaustrafobija, mįsles išgliaudantis protas bei išskirtinis bruožas įsivelti į naujas . Man mįslės sprendimą tavo esmės rasti! Tūkstantmetį dėkoti ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai