2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

Atiduodu jorksyro terjera

Jorksyro Terjeru Suniukai Su Kilmes Dokumentais Ka. Nauju namuciu iesko is tamsesniu (baby face) mini jorksyrai trumpu kojyciu trumpu nosyciu uzauge bus nedideli. Paskiepiti nukirminuoti, patikrinti vet klinikoje . Visi dovanoja jorksyro terjera skelbimai - dovanoja jorksyro terjera skelbimų paieškos rezultatai Alio. Jorkšyro terjeras , Šunų skelbimai - parduodami, dovanojami šunys, šunų veislės. Gal kas padovanotu jorkšyrų terjerą.


Atiduodu jorksyro terjera

Aš ieškau naujų savo šuniuko. Gal būtų kas atiduoda jorkšyro terjerą ? Dovanoju jorksyro terjeru veisles suniukus. Jei taip rašykite į komentarus ar asmeninę žinutę. Tiesiog atradau save ir darbui atiduodu visą širdį“, – su šypsena . SITIE SUNIUKAI KAIP VAIKAI ,JIEM REIKIA MEILES BET JIE IR ATIDUODA TA MEILE DVIGUBAI. O už tai mums augintinis atiduoda visą save.


Atiduodu šviežius grybus, gal reik jums ar jūsų draugams ? Lietuvoje šiuo metu populiariausia iš mažų veislių šunų Jorkšyrų terjerų veislė. Parduodami gražūs Jorkšyro šuniukai. Yorksyro Terjeras Triju metu Yorksyro Terjeras iesko paneles. Mieli Bostono terjerų šuniukai . Jis atiduoda visą save mainais už meilę.


Skelbimai Paieška atiduodu jorksyro terjera - Skelbimai Visiems, įdėti nemokamą skelbimą. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai skelbimų . Noreciau paklausti, kaip jums sie suniukai? Ir tiesiog viska ka apie juos zinote, ir ju prieziura. Aš ką tik persikėliau į naują butą, kuris nėra naminių gyvūnėlių butas, todėl štai kodėl atiduodu šiuos savo kūdikius. Mažas šuniukas, tarkim, jorkšyro terjeras , labai gražus, nedaug suėda,.


Mano jorkšyro terjeras nestačiom ausim. Dituvos sodai, Klaipeda. Galioja iki:negalioja - (Archyvas). Po kelių gaudynių ratų atiduoda.


Atiduodu jorksyro terjera

Iš jų vienas buvo jorkšyro terjeras , kuris buvo man kaip brolis – mes buvome su juo visur, bet deja, atėjo . I geras rankas atiduodu sausumos vezli (mazdaug m. amziaus patinas). Tie žmonės, kurie parduoda šunis be dokumentų, juos atiduoda bet kokio amžiaus, net. Jorkšyru Terjeru šuniukai kalytes ir berniukai.


Tevai kartu galesite pamatyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai