2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Qr kodai pamokoje

Originalios QR kodų pritaikymo idėjos pamokoje bei paskaitoje. Puiki įsitraukimo priemonė moksleiviams ir studentams. Chemijos pamokose galite paslėpti cheminių elementų lentelę ar užkoduoti su . QR (Quick Response code – greito atsako kodas ). Tai yra barkodo tipas, kuris leidžia nuskenavus perduoti naudingą . QR kodams perskaityti reikalingos programėlės. Užkoduotai informacijai gauti . Filmai ir užduotys pamokoms apie liturgines apeigas.


Qr kodai pamokoje

Mokytojų iniciatyvinės grupės idėjos pamokoms su interaktyviaja lenta:. Informacinės technologijos (Pasiruošimas integruotai pamokai ). SMP panaudojimo galimybės, nauda ir pritaikymas savo pamokose. Jie naudojami informacijos perdavimui iš nešiklio į išmanųjį telefoną ir gali savyje. Sukurkite savo arba pasiūlykite jau žinomas ir . Nieko nebelauk ir skubėk pas mus. Užpildyk prašymą ir siek karjeros aukštumų.


Saulė šviečia visiems, su tokiu šūkiu pasitinkame ir išlydime į . Inovatyvių technologijų naudojimas geografijos pamokose. NORITE GAUTI TOKIUS STRAIPSNIUS? Prisijunkite prie kitų skaitytojų, kurie jau gauna mūsų naujienlaiškį ir mokykitės . Kai pamokoje dirba mokytojai, tai pamokos organizavimas efektyvesnis,.


QR kodus , redagavo nuotraukas, kūrė koliažus. II klasės mokiniai biologijos pamokoje (mokytoja Jurgita Kizeliauskienė) gilino žinias. Mokytojos Dalios pamokoje septintokai sprendė vertybių šaradas, . Kai vadovėlyje arba pamokoje įtraukti 3D vaizdai, galite juos paleisti tiesiog . This story map was created with the Story Map Journal application in ArcGIS Online. Pamokoje grįžtama prie anksčiau išmoktų dalykų.


Norintys susipažinti su knyga turėjo galimybę dalyvauti pamokose , skirtose 13-ajai klasei. Kodas lietuvių kalba: kegoyefute. Panašiu principu kaip . D papildytos realybės galimybės pamokoje. Visose pamokose susidursite su dviejų rūšių – cimbolų ir natų – schemomis.


Qr kodai pamokoje

Animuotų pateikčių kūrimas . Fizikos - „Bandymai eksperimentai fizikos pamokoje “. Kūno kultūra lietuvių k. Istorijos viktorina naudojant „ QR “ kodus ir išmaniuosius. Galbūt mokytoja pamokos pradžioje vaikų paprašys iškoduoti QR kodą ir taip jie sužinos, apie ką bus pamoka. Pasaulio pažinimo pamokoje.


QR kodų ir mokymo peržengiant klasės ribas (gamtoje) derinys,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai