2017 m. balandžio 27 d., ketvirtadienis

Virtualus serveriai

Virtualūs dedikuoti serveriai su SSD diskais. Greitas resursų išplėtimas. Valdykite sau reikalingus resursus patys - mokėkite tik už tai, ką išnaudojate. Mokėkite tik už tuos resursus, kuriuos naudojate.


Savarankiškai administruojami VPS serveriai su root teisėmis. Siūlome verslo klasės HPE.

Persikelkite į debesis su OVH VPS serveriu : visi dedikuotų serverių privalumai nuo Eur! GB RAM - 2GB HDD - 1Mbps. VPS - kokybė nepriekaištinga, išbandyk! VPS sukuriamas fiziškai atskirą, dedikuotą serverį virtualiai suskaldžius į . Jums suteiksime saugų, patikimą ir galingą serverį su Linux . VDS - virtualus dedikuotas serveris.


Tai operacinė sistema, įdiegta virtualizacijos platformoje (angl. hypervisor), kuri veikia kaip fizinis dedikuotas . Profesionalus hostingas ir patikimumas darbui be trikdžių. Serveriai , virtualūs dedikuoti serveriai , vps.

Pigus svetainių talpinimas, hostingo paslaugos. Dažna serverių akcija, įsigykite gera kaina! Atsižvelgdami į skirtingus savo klientų poreikius, siūlome kelis Linux. Kad būtų paprasčiau įsivaizduoti, paaiškinsime pinigų alegorija. Paprastai centralizuojama vartotojų valdymas, . Naudokite R1Soft sprendimą, kuris suteikia pažangias rezervines duomenų kopijas tam, kad išvengtumėte bet kokių virtualaus serverio ir duomenų nutekėjimų.


Serverių nuoma: hostingas, domenų registracija, linux virtualūs serveriai , windows virtualūs serveriai , dedikuoti serveriai, atsarginės kopijos. Tai reiškia, kad šiandieninių . Jokių investicijų į nuosavus serverius ir duomenų centro infrastruktūrą. Suteikiamos serverio administratoriaus teisės . Esant dar didesniam Inode kiekio poreikiui, rekomenduojame profesionalų hostingą. Domenai, serveriai, hostingas, virtualių serverių paslaugos, domenų registracija ( domain), dedikuoti serveriai, el. Turėdami VPS galite jį naudoti kaip tikrą serverį.


Lietuvos įmonių katalogas. Paslauga sukurta vykdant Europos socialinio fondo finansuojamą . Vilniaus Gedimino technikos universitetas. Tai geresnis pasirinkimas nei bendra priegloba, nes kiekvienas virtualus serveris veikia kaip atskiras dedikuotas serveris. VPS KVM yra pigesnė dedikuoto serverio alternatyva, tačiau jame naudojama profesionalesnė . Pasirinkus šią paslaugą, Jums nebereikės rūpintis fizinės .

Pirmiausia pasirenkamas WEB svetainės, tinklapio vardas ir tipas. Kiekvienas jūsų veiklos elementas yra savitas, todėl ir vardas turi būti kartu ir savitas, . Vėliau galima sukurti neribotą skaičių virtualių serverių , kurių kiekvienas turės visus fiziškai atskirtų serverių bruožus. Jei viename serveryje bus .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai