2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis

Kabeliu jungtys

Kabeliu jungtys

Elektros laidų gnybtai, jungtys. Mums svarbus kiekvienas klientas – parduotuvės darbuotojai, pagal kiekvieno kliento poreikius parinks optimaliausią sprendimą. Didžiausias elektroninių komponentų pasirinkimas. Aliumininė viela (po 150m) Kodas: obo-viela Yra sandėlyje.


Parduodama tik pakuotėmis po 1m. Daugiau Šalinti Žymėti. Kontaktinės kaladėlės ir jų dalys. Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios.


Meistras Juozas parodo kaip yra sujungiami įvairūs laidai. Kainos, aprašymai ir instrukcijos. Registruoti vartotojai gauna papildomas nuolaidas. Pagal optinio kabelio tipą jungtys skirtos: -vienamodžiams (SM);.


Pagal sujungimo tipą optinės jungtys ir adapteriai skirstomi . Kontūro laidų ir stočių jungtys. Jungtis stotelės laidui, vnt. Rūšiuoti: -, nuo pigiausių. Laidų antgaliai, jungtys.


Naujausius standartus atitinkančios jungtys ABIPLUG yra pritaikytos saugiam ir tinkamam įtampos perdavimui visoje lankinio virinimo technologijoje. Geozondas parduoda RD koaksialiniai kabeliai RG typo Ohm, Ohm, mažo slopinimo kabeliai WLAN, LAN skirti. UAB „Geozondas” gamina matavimo ir . Neseniai pridėtos prekės.


Mes esame profesionalūs pins rudos elektros kabelio jungtys gamintojų Kinijoje, teikia aukštos kokybės pritaikytus produktus su gamyklos kaina. Jūsų krepšelyje nėra prekių. F, N, TV , BNC ir kitos jungtys ir adapteriai ir 50omų koaks.


Type įkrovimo kabelio jungtis yra pritaikyta krauti elektromobilius iki kW galios (4V, A). RF moduliatoriai ir kabelių jungtys. Garso grotuvai ir įrašymo įrenginiai, patarimai , patarimai ir savarankiški nurodymai.


Kabeliu jungtys

PROFIBUS testinė jungtis VIPA 972-0DP10. Parallel ATA (PATA) naudoja plokščią gijų kabelį , turintį dvi arba tris jungtis ( tris jungtis turintis kabelis gali prijungti iš karto du atminties įrenginius). Pristatymas kitą dieną!


Produktas, Maža nuotrauka, Trumpas aprašymas. Kabeliai, jungtys , priedai, aksesuarai. FF P plastikinė hermetinė jungtis, Greitam . Mes siūlo ST Standartiniai Plastikiniai Optinių kabelių jungtys , Tai ST jungtys yra griežtai patikrintas gamybos metu ir pasižymi gera kaina ir kokybė.


Kištukai, tinklo jungtys ir apvalkalai pigiau. Gembird telefono kabelis 4P4C 2m, baltas. Signalizaciniai, priešgaisriniai, TV, telefoniniai kabeliai. Nedegūs ir atsparūs karščiui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai