2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Muzikinis centras sharp

Muzikinis centras sharp

Sharp XL-B5(BK) muzikinis centras. Naudotas, aukštos kokybės garso sistema ,turi audio įvadą (galima jungti C DVD ar MPgrotuvą), neveikia CD grotuvas, pirktas JAV, pakeistas . Muzikinis centras – tai muzikinis grotuvas, galintis groti muziką iš kompaktų ir transliuoti radiją. Muzikiniai centrai būna įvairių galingumų, dydžių ir formų. Parduodu stovinti, nebenaudojama, bet veikianti, geros bukles, kaip nauja SHARP CD-C471H muzikini centra.


Muzikinis centras sharp

I koplekta is viso ieina 5 . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Išsirinkite jūsų poreikius ir skonį atitinkantį muzikinį centrą.


Visi muzikinis centras sharp skelbimai - muzikinis centras sharp skelbimų paieškos rezultatai Alio. Paprastas ir saugus pirkimas . Audio equipment and instruments for rent, Vilnius, Muzikinis Centras SHARP , Nuomoju muzikinį centrą SHARP CD-MPX200. Senas, bet geras dalykas . Mažai naudotas, puikiai veikiantis muzikinis centras SHARP. CD kompaktiniai diskai.


Muzikinis centras sharp

Dovana - diskų stovas su įvairių . Grįžti į prekių sąrašą. Atkreipiame dėmesį į tai, kad šis modelis yra pasenęs! Peržiūrėti daugiaumuzikiniai centrai . Geras ir pigus muzikinis centras. Pigus ir geras muzikinis centras namams.


Radijas, cd grotuvas, kasečių grotuvas. Jis prašė draugo, kad šį muzikinį centrą parduotų jam išsimokėtinai, tačiau šis nesutiko. Technologijose pirmaujanti LG dėl novatoriškos pradžios ir nuolatinės plėtros tampa greitesniu ir sumanesniu pasauliniu ateities prekės. CDE200H, SHARP Mini Stereo System, CD changer, x W, Full Logic .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai