2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Kirčiuotės zodynas

PARAMETRAI, Žodį pavartojo, Žodis užrašytas, Gramatinė charakteristika. Kirčiavimo žodynas internete. Pagal pirmąją kirčiuotę kirčiuojami daiktavardžiai, kurių daugiskaitos naudininkas ir daugiskaitos galininkas turi kirčiuotą kamieno skiemenį. Iliustracinis pavyzdys.


Kirčiuotės zodynas

Paieškos rezultatai: - iš 0 . Dabartinės lietuvių kalbos žodynas “ yra universalus vienatomis, aiškinamasis, norminamasis, plačiausiam skaitytojų ratui skirtas . Trečiai kirčiuotei, jei žodis . Sukirčiuokite žodžius, kurių nurodyta kirčiuotė. Tikrinių žodžių kirčiavimo žodyną “ – D. Raktažodžiai: dažninis žodynas , daiktavardžiai, būdvardžiai, kirčiuotės , dažnis. Kai kuriuos šios kirčiuotės vietovardžius klaidingai linkstama kirčiuoti pagal.


Elektroniniai žodynai ir žinynai gali būti naudojami mokinių rašybos įgūdžiams. Jie kirčiuojami pastoviai, negalūninis . KIRČIUOJAMI TVIRTAPRADIŠKAI: kai kirčiuoto skiemens ilgasis balsis, dvibalsis ar mišrusis dvigarsis. Muziejus, Marijos ir Jurgio Šlapelių namas-muziejus. Eksponato tipas, žodynas.


Kirčiuotės zodynas

Sritys, mokslas ir švietimas. Taip, nes žodžius, dėl kurių tarimo abejojame, galime rasti žodyne su kirčiuotės nuoroda, o visų kirčiavimo tipų pavyzdžių yra žinynuose bei mokomajame . VŽ) rastų 3pavyzdžių, kirčiuojamų 3-iąja ir 4-ąja kirčiuotė - mis. Daiktavardžiai turi keturias ~es.


Rusu lietuviu žodynas : antras naujai parašytas kirčiuotas leidimas : Russko-litovskiĭ . To paties žodžio kirčiuotas variantas bei kai kurios gramatinės ir stilistinės . Windows aplinkoje (Windows ar naujesnėje, palaikančioje Unicode) matyti kirčiuotas lietuviškas raides pakanka Internet Explorer Firefox 3 Chrome 31 . Tai pirmasis rimtas elektroninis lietuvių kalbos žodynas , todėl toje. Laužtinę priegaidę turi žodžiai, kurie lietuvių kalboj yra 3-sios kirčiuotės ir senovėj. MONĖS gali būti ir kirčiuotės. Pažiūrėkite į lentelę, kaip kirčiuoti antros ir ketvirtos kirčiuotės žodžių.


Anapestas – triskiemenė pėda, kurios paskutinis skiemuo kirčiuotas. Bendrinės lietuvių kalbos žodynas. Pavyzdžiui, semantinė paieška gali būti daroma ne tik pagal ieškomo termino pavadinimą, bet ir papildomais pjūviais: tik kirčiuotės , laiko, giminės, sinonimo, . Antras naujai parašytas kirčiuotas leidimas. Tikrai, ir VAIstai, ir vaisTAI galima (dvi kirčiuotės ), kaip ir Oda ir oDA. Visų geografinių objektų vardai nurodant giminę, skaičių, kirčiuotę , kilmę ir jos aiškinimą,.


Paliudytos vartosenos žodynas – pateikiami kalbos faktai, užfiksuoti. D-ro Jurgio Šlapelio kirčiuotas lenkiškas lietuvių kalbos žodynas = Dr. Szłapelis słownik litewsko-polski akcentowany.


Kirčiuotės zodynas

Išsamios žodžių reikšmės, sinonimai, frazeologizmai, kirčiuotės ir kalbos dalys. Kompiuterinis lietuvių-rusų ir rusų-lietuvių kalbų žodynas LiRus (CD). Kaimo pavadinimas slaviškos kilmės: žodynas nurodo, kad strielčius. Strielčiai yra antrosios kirčiuotės , todėl daugiskaitos galininke . ESMINIAI ŽODŽIAI: vedinys, aiškinamasis žodynas , sistemiškumas, pamatinis žodis,. Pirmasis dvikalbis (lietuvių-rusų kalbų) sisteminis žodynas mokyklai.


Kiras kvatoklis vertimo žodynas lietuvių - anglų Glosbe, žodynas , nemokamai. Lietuvos Respublikos terminų bankas . Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai