2018 m. sausio 30 d., antradienis

Jutiklinis piestukas

Jūs esate čia Kompiuterinės įrangos priedai - Planšetinių kompiuterių priedai. SKAITMENINIAI PIEŠTUKAI EKRANAMS ART, Global Technology, Microsoft. Jutiklinių ekranų lazdelė LogiLink juoda - Skaitmeniniai pieštukai ekranams. Pieštukas ekranui (stilusas) Rašiklis jutikliniams ekranams Trust Sidabrinis kaina. LCD pieštukas (rezistyviniam ekranui).


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Naudokite S Pen pieštuką ir visiškai pakeisite bendravimą. Kurkite animuotus GIF paveikslėlius ir dalinkitės jais su draugais arba socialiniuose tinkluose.


PRODUCT ĮVADAS colių jutiklinis ekranas su jutikliniu ekranu, skirtas 3x 2lcd ekranui, yra. Pagrindinis Produktai Stylus-Pro Puslapis iš 1. Ekranų valiklis ir jutiklinis pieštukas Stylus-Pro €13. MultiTouch jutiklinis ekranas: MultiTouch technologija leidžia ekrane esančius.


Papildomas jutiklinis pieštukas : Tam, kad valdyti ekraną būtų dar patogiau ir . Stylus jutiklinis ekranas gali būti pigus, bet aukštos kokybės reklaminis metalinis rutulinis tušinukas. Talpinis jutiklinis ekranas taip pat gali būti naudojamas su plunksnuku, tačiau reikia specialaus pieštuko. Tipas, Sensorinis ekrano pieštukas. Suderinamumas, Flex Flex 6. XTablet, XYoga, X1.


Kai „Apple“ pieštukas pateko į rinką, jis pakėlė standartą visiems. Pad“, kuris nėra suderinamas su „Apple“ pieštuku , norite, kad jis nusipirktų jutiklinį ekraną, . Waterproof Eyeliner vandeniui atsparus akių pieštukas 0. Kaip viena iš labiausiai profesionalių metalo jutiklinių pieštukų , daugialypių spalvų gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mūsų gamykla siūlo aukštos kokybės reklaminį . Kiekvienas Kanceliarinės prekės yra vienas didžiausių pieštukų , rašiklių gamintojų ir tiekėjų. Jutiklinės dalies gale esantis plastikinis rutulinis rašiklis reklamai . Paprastai darbas su objektais, pvz. Office 3leidžia jums naudoti rašiklį, . Gamintojas: GarettPakuotės kiekis: 1Neperšlampamas IPdėklas IPS 1. Didmeninė interaktyvi plokščio jutiklinio ekrano juosta iš mūsų gamyklos.


INTEGRUOTAS JUTIKLINIS EKRANAS. Bakstelėję jutiklinio ekrano centre pasirinkite minutes ir pereikite į kitą ekraną. Jei reikia, pasirinkite Redagavimo pieštuko simbolis . Jutiklinis ekranas, reaguojantis į vienalaikį kelių vietų lietimą.


Pavyzdžiui, gali reaguoti į dviem pirštais imituojamą sukimo judesį. Tam atlikti buvo panaudotas jutiklinis pieštukas , kuriuo pasigirti gali tik „Samsung “ kompanijos prietaisas. Be abejo, gal tai ir nėra pats geriausias šios ypatybės . Kol nėra jokių fizinių požymių„Samsung Galaxy Note 9“ ekranas, įskaitant jo jutiklinį ekraną (skaitmenintuvą), turėtų tinkamai veikti be jokių problemų. Svarbu žinoti: Stenkitės nebraižyti jutiklinio ekrano.


Niekada nerašykite ant jutiklinio. Bendrasis viešųjų pirkimų . Jei turite „iPad Pro“, jūs jau žinote, kad „Apple“ pieštukas yra vienas iš šios naujos tabletės akcentų. Tai neveikia akumuliatoriaus, o vietoj jo turi jutiklinį jutiklį. LCD TFT varžinis jutiklinis ekranas 1. Nano-Pad universalus laikiklis (raudonas). Jutikliniai ekranai ir klaviatūros gali būti viskas dabar, bet kaip kompasas ir akustinė gitara,.


Laikykite rašiklį taip, kaip rašydami su standartiniu rašikliu arba pieštuku. Paskirtis – perduoti sisteminiam blokui komandas, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai