2018 m. sausio 12 d., penktadienis

Renginiu organizavimas karjera

Prašymus siųskite iki . Viena tokių – renginių organizavimas. Esate kūrybingas, kupinas idėjų, atkaklus, drąsus, komunikabilus? Pardavimai, prjektų valdymas, renginių organizavimas. Renginių organizavimo verslas kaip tik Jums!


Mokinių kompetencijų ugdymas bei jų karjeros planavimas. Nuolat ieškome praktikantų, kurie norėtų tobulinti gebėjimus projektų vadybos, renginių organizavimo ir marketingo srityse. Darbas, darbo skelbimai, darbo pasiulymai. RENGINIŲ ORGANIZAVIMAS – darbas, karjera , atsiliepimai, alga.


Groju įvairiose šventėse ir renginiuose. Platus muzikinis repertuaras, kuriame skamba populiariausi šlageriai, užstalės dainos. Linksmi žaidimai ir vakaro . Esi tikras profesionalas renginių organizavimo srityje?


Renginiu organizavimas karjera

Turi patirtį dirbant su įvairiais televizijos projektais, visuomeninias, kultūriniais ir šou renginiais? Mokymai skirti susipažinti su pagrindiniais renginių organizavimo etapais,. Penkerius metus renginių organizavimo rinkoje dirbanti įmonė ir dvidešimties metų patirtį šiame versle skaičiuojantis kompanijos vadovas Linas Zareckas gali. Atsakingą darbą, karjeros galimybes, konkurencingą atlyginimą. Projektų vadovas (konferencijų organizavimas ): įmonė ieško aktyvaus ir organizuoto žmogaus, kuris bus atsakingas už renginių organizavimą.


West Express - karjeros galimybės. Gero renginių organizatoriaus darbas – numatyti kelis žingsnius į priekį ir jiems pasiruošti. Tikime, jog individualus požiūris į kliento poreikius prilygsta . Programa įgyvendinama bendradarbiaujant su renginių organizavimo verslo profesionalais,. Kokios būtų mano karjeros galimybės?


Renginiu organizavimas karjera

Tikime, kad sėkmės pagrindas – kompetentinga, efektyviai dirbanti ir nuolat tobulėjanti komanda. Studijų organizavimas ir kokybės valdymas. Vizitų metu dalyviai susipažins su reklamos ir renginių organizavimo specialistų mokymu, mokymo programų turiniu, stebės užsiėmimus, susipažins su reklamos.


Kartu su verslu esame jau daugiau kaip metų. Esame maži, bet mūsų darbai dideli. Puoselėjame pagarbos vienas kitam ir klientui vertybes, esame . Parengti aukštos kvalifikacijos turizmo ir renginių industrijos specialistus, kurie gebėtų visapusiškai ir. Laisvalaikio ir kultūrinių renginių organizavimas.


Absolventai galės dirbti apgyvendinimo ir maitinimo, transporto organizavimo, . Lietuvos įmonių katalogas. Per tris savaites turės suorganizuoti sudėtingiausią renginį per visą savo karjerą. Pažiūrėsim, ar tai įmanoma.


VIEŠBUČIO ADMINISTRATORIUS (-Ė). Plytinės kartodromas įsikūręs Vilniaus mieste, tačiau apsuptas gamtos, tad savo renginiui turėsite išskirtinę erdvę. Galime įgyvendinti įvairiausias renginio idėjas.


Seminarai ir praktiniai užsiėmimai karjeros , pagalbos mokiniui specialistams, klasių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai