2018 m. sausio 16 d., antradienis

Statybos inzinerija stojamasis balas

Statybos inzinerija stojamasis balas

VGTU konkursinio balo sandara, minimalūs reikalavimai stojant į valstybės finansuojamas ir valstybės nefinansuojamas vietas. Mechaninių technologijų inžinerija. Statyba Statinių inžinerinės sistemos. Multimedijos dizainas, Stojamasis egzaminas, Stojamojo egzamino.


Bendrasis priėmimas prasidės birželio d. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS. Patarimai norintiems studijuoti statybos inžineriją VGTU. Stojant į statybos inžineriją , konkursinis stojamasis balas formuojamas iš šių . Pasirinkę šias studijas išmanysite statybos technologijas, . Chemijos ir procesų inžinerija , Chemijos inžinerija , Cheminė technologija ir inžinerija , Chemijos inžinerijos. Kauno technikos kolegija.


Konkursinį balą sudaro:. Sutartis su kolegijomis pasirašiusiųjų vidutinis konkursinis balas valstybės finansuojamose studijų vietose siekia 4. Atleistiems nuo brandos egzaminų minimalus konkursinis balas netaikomas, jų balai į šią lentelę neįtraukti. Stojamieji egzaminai į menus ir meno (šokio) pedagogiką. Bei koks mazdaug stojamasis balas i eksporto inzinerija ? Sveiki, ar stojant i statybos inzinerija ziuri i anglu valstybini ar i fizikos valstybini? Taip pat pastebima, kad pritaikius minimalią stojamojo balo kartelę,.


Universitetas tvirtina, kad jam kenkia stojamojo balo kartelė, ribojanti vaikų iš. Ar per visus egzaminus galiu. Stojantiesiems į menų studijas konkursinis balas skaičiuojamas tik iš stojamojo egzamino.


Estatybos inžinerija ,. Taikomas MINIMALUS konkursinis balas yra visiems stojantiems į valstybės finansuojamas (vf) ir valstybės nefinansuojamas (vnf) studijų vietas. KTU konkursinių balų vidurkis dvigubai viršijo ŠMM iškeltą kartelę. Asmenims, baigusiems profesinio mokymo įstaigą, turintiems ne trumpesnį nei vienerių.


Statybos inzinerija stojamasis balas

H2statybos inžinerija , H2statinių konstrukcijų inžinerija. Džiugu, kad net ir pakėlus stojamojo balo kartelę, Švietimo ir mokslo ministerijai. Emechanikos inžinerija ,. Pirmosios pakopos inžinerijos studijų krypčių grupės studentų per tą patį laikotarpį. Tai geriausia atspindintis matas gali būti vidutiniai stojamieji balai į tą studijų.


Praeinamas konkursinis balas į kai kurias VGTU studijų programas, Bioinžinerija – 46. Architektūros inžinerija – 37. Mpedagogika (meno dalyko) stojamasis egzaminas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai