2018 m. liepos 12 d., ketvirtadienis

Elektronikos supirkimas

Elektronikos supirkimas

Superkame naudotus nesiojamus. Remontuojame visus monitorius ir televizorius. REMONTUOJAME skalbykles, šaldytuvus, orkaites, televizorius , mikrobangų. Brangiai superka naudotus. Nufotografuokite kietojo disko vaizdą, . Mknintendo switch fatalities.


Elektronikos supirkimas

Memes para amigos locos. Satelitinių (SAT) antenų montavimas, remontas. Suteikiame garantija ir pogarantini aptarnavima.


Teikiame televizoriu remonto paslaugas, superkame sugedusius, dauztais ekranais televizorius. Televizoriai , garso aparatūra, vaizdo stebėjimo kameros. Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius ? Kasdien super akcijos ir geriausi pasiūlymai! EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas.


Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių. ARCHIVÉ)PHILIPS televizoriai su AMBILIGHT pašvitimu. Elektros ir elektroninės įrangos sudedamąsias metalines dalis ir komplektavimo gaminius superkame tik iš juridinių ir individualia . Bendrovė superka visą pasenusią buitinę techniką ir elektroniką. Pavogtas televizorius Samsung buvo juodos spalvos, visiškai naujas, pirktas. Po to jis jo paklausė, ar jie superka neveikiančius daiktus.


Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . Fermob bistro klapptisch 57x57. Ronnie coleman today health. Naudotų, sugedusių nešiojamų kompiuterių supirkimas.


Atneškite į mūsų parduotuves . Išrašome defektavimo aktus draudimo bendrovėms. Sudaužėt LCD televizoriaus. SUPERKAME NEVEIKIANCIUS NESIOJAMUS IR STACIONARIUS KOMPIUTERIUS. Sudužusių ar neveikiančių ekranų keitimas.


Iieskau kas superka jautienos skerdiena. Raskite paslaugas pagal raktažodį monitorei visoje Lietuvoje. Darbų pavyzdžiai, paslaugų kainos, rekomendacijos. Neveikiančių ir sudaužytų fotoaparatų, sugedusių fotoaparatų, detalėms . Jeigu turite seną, nereikalingą, neveikiantį kompiuterį, mes galime jį iš Jūsų nupirkti.


Surenkame senus neveikiančius televizorius , šaldy- tuvus, kitą . Perka : Pašarinius grūdus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai