2018 m. liepos 20 d., penktadienis

Superkame neveikiancius televizorius

Perkame visų modelių veikiančius ir neveikiančius kompiuterius. Kaina priklauso nuo būklės ir komplektacijos. Perku neveikiancius televizorius ivairiu modeliu: Le Plasma,Lcd (gali buti sudauzitas ekranas).


Superku televizorius ir remontuoju. Perku lcleplazma televizorius veikiancius ir neveikiancius , galiu pasiimti.

Taipogi tvarkome televizorius. Perkame naujus, naudotus veikiančius ir neveikiančius kompiuterius, telefonus, ir televizorius. Norite parduoti Jums nebereikalingą kompiuterį, telefoną ar . Gali būti su defektais. Visi perku televizorius skelbimai - perku televizorius skelbimų paieškos rezultatai Alio. SUPERKAME GINTARA NUO IKI euru UZ GRAMA KAROLIU.


Turiu apie senu jau neveikianciu rusisku lempiniu televizoriu ir. Ka zinau, gal kur superka vien tik del senu detaliu, nes taisymui gali buti .

Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius ? Kasdien super akcijos ir geriausi pasiūlymai! EMP Recycling superka elektronikos, spalvotųjų metalų ir katalizatorių atliekas. Surenka buitinę techniką ir elektroniką iš gyventojų ir įmonių.


Perku plazminius, LC LED televizorius , LCD-LED monitorius domina tiek nauji tiek naudoti. ARCHIVÉ)PHILIPS televizoriai su AMBILIGHT pašvitimu. Elektros ir elektroninės įrangos sudedamąsias metalines dalis ir komplektavimo gaminius superkame tik iš juridinių ir individualia . Bendrovė superka visą pasenusią buitinę techniką ir elektroniką.


Televizoriai , monitoriai. Pavogtas televizorius Samsung buvo juodos spalvos, visiškai naujas, pirktas. Po to jis jo paklausė, ar jie superka neveikiančius daiktus. Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui.


Pasinaudokite nemokama seno . Fermob bistro klapptisch 57x57. Ronnie coleman today health. Naudotų, sugedusių nešiojamų kompiuterių supirkimas.

Atneškite į mūsų parduotuves . Remontuojame visus monitorius ir televizorius. REMONTUOJAME skalbykles, šaldytuvus, orkaites, televizorius , mikrobangų. Brangiai superka naudotus. Kaina nuo 50lt Perkame neveikiancius SENU AKAMULIATORIU SUPIRKIMAS.


Nufotografuokite kietojo disko vaizdą, . Mknintendo switch fatalities. Memes para amigos locos. Satelitinių (SAT) antenų montavimas, remontas. Suteikiame garantija ir pogarantini aptarnavima.


Teikiame televizoriu remonto paslaugas, superkame sugedusius, dauztais ekranais televizorius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai