2018 m. liepos 2 d., pirmadienis

Mobilus kondicionieriai be zarnos

Instaliuoti mobilų kondicionierių galima be specialistų pagalbos: reikia tik įjungti elektros laidą į rozetę, pajungti karšto oro nuvedimo žarną ir iškišti ją į lauką . Kai kurie mobilių kondicionierių turėtojai . Savybės ir matmenys Oro būklė ištraukimo rėžime, įskaitant išleidimo žarną Veikimo lemputė įjungimo . Efektyvūs mobilūs oro kondicionieriai nedidelėms patalpoms. Skirtingos techninės charakteristikos patalpų vėsinimo įranga, geriausios kainos garantija. Mobilių kondicionierių montavimas yra itin paprastas.


Vienintelis montavimo reikalavimas – išvesti šilto oro išmetimo žarną per lango ar durų angą arba tiesiog į . Mobilus oro kondicionierius Gree Shiny, kW. Karščiai vasaros metu vargina kiekvieną. Ne tik lauke, bet ir namuose ar biure. Susiduriame su problema.


Nežinote kaip prijungti mobilaus kondicionieriaus šilto oro išpūtimo žarną ? Tinka patalpoms iki m². Norint įsirengti šį kondicionierių , tereikia išvesti karšto oro žarną. Kondicionierius užpildytas ekologišku R-410A šaltnešiu-freonu. Prie kondicionieriaus prijungiama oro nutekėjimui skirta žarna , kuria pašalinamas šiltas arba šaltas oras.


Tad namuose montuojant mobilų kondicionierių , . Prijunkite vieną galą žarnos prie kondicionieriuje esančios angos oro. Oro kondicionieriai ( mobilūs ir stacionarūs) - prietaisai palaikantys nustatytas klimato sąlygas patalpoje, dažniausiai naudojami kaip oro vėsintuvai. Mobilūs oro kondicionieriai internetu pigiau. Pastatykite oro kondicionierių kuo arčiau lango. Išskleiskite lanksčią žarną tiek, kad ji pasiektų išorę per . Drėgmės surinkėjų ir kondicionierių nuoma.


Karšto oro išmetimo žarna Ø2(10m) Akcija! Ar reikalingas leidimas pasistatyti kondicionierių daugiabutyje? Jei mobilų - vesti žarną pro langą (nežinau kaip tada skaitosi?). Grindiniai mobilūs kondicionieriai yra siejami su gatve gafruotos žarnos dėka. Tylus nešiojamasis oro kondicionierius su dvigubų žarnų sistema atvėsina.


Internetinėje parduotuvėje senukai. Keletas pagrindinių šių kondicionierių privalumų, tai platus asortimentas, žemas. Gaminiui suteikiama metų garantija! Lengvai transportuojamas įrenginys.


Mobiliam kondicionieriui šaldant kondensatas yra išgarinamas laukan kartu su šiltu oru pro išmetimo žarną. Išleidimo žarnos ilgis: 1. Nors mobilūs oro kondicionieriai yra pakankamai efektyvūs, jų galia toli. Prieš pradedant naudoti kondicionierių , prašome įdėmiai perskaityti šią instrukciją ir išsaugoti ją naudojimui ateityje.


Kambario aušintuvai - monoblokai, turintys ratus, išlieka mobilūs tik sąlygiškai. Tiesą sakant, įrenginys yra pririšamas prie lango, kuriame yra žarna , išleidusi .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai