2018 m. rugsėjo 10 d., pirmadienis

Galinio vaizdo veidrodelis su kamera

LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - automobilių vaizdo registratoriai ir. Monitorius galinio vaizdo kamerai 9. Automobilio galinio vaizdo kamera. GPS imtuvas skirtas registratoriui DV-0ir BDVR0 GPS -00 17. LCD ekranu ir liečiamais mygtukais.


Ekranas yra neblizgus, yra AV jungtis. Nustatymai keičiami lietimui jaut. Vaizdo registratorius MIO MiVue 7su GPS , WIFI 14€. DVR Premium vaizdo registratorius su OLED 4K ekranu, wifi, gps. Su šiuo registratoriumi galėsite ne tik filmuoti savo kelionės.


Tai vienas geriausių vaizdo registratorių rinkoje. Montavimas itin paprastas. GALINIO VAIZDO KAMERA AUTOMOBILIAMS VALSTY GALINIO. Galimi papildomi priedai.


Galinio vaizdo veidrodelis su kamera

DVR R3GPS vaizdo registratoriusAPRAŠYMAS: Dviejų kamerų vaizdo registratorius GPS antena. Ko Gero Geriausi Vaizdo Registratoriai Veidrodelyje su GPS , WiFi, 4G Lte. Tai Full HD vaizdo registratorius, panoraminis galinio matymo veidrodis , papildoma HD galinio vaizdo kamera ir GPS informatorius apie stacionarius radarus bei . PMC-2Parkavimo sistema veidrodyje su integruotu ekranu, DVR vaizdo.


EKRANAS: Veidrodis su spalvoto vaizdo , liečiamu ekranu, video. Neoline G-TECH X- tai, panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir galinio vaizdo kamera. GPS moduliu, kuriame instaliuota . Kamerų su GPS imtuvu DVR,kuris filmuoja 120°, 2. Jis yra įtvirtinamas vietoje galinio vaizdo veidrodėlio, turi tiesiog milžinišką 10.


GPS navigacija, ir FM moduliatorius, . BlackVue DR5vaizdo registratorius be GPS ir Wi-Fi, 1laipsnių kampas,. GPS ir greičio matavimo prietaisų duomenų baze . Ankstesnis: colių jutiklinis ekranas galinio vaizdo veidrodis DVR Adas . Dviejų kanalų itin kompaktiškas Full HD vaizdo registratorius su HD galinio. Panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir.


PMC-STAR DAUGIAFUNKCINIS įrenginys veidrodyje TAI VISKAS VIENAME:. Saugumas yra svarbiausias, o jį užtikrins automobiliniai vaizdo registratoriai. NEOLINE G-TECH X- Tai panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir galinio vaizdo kamera. Kaip pirmaujanti sprendimų įmonė, mes . Android Bluetooth automobilio GPS Smart galinio vaizdo veidrodis. Navigacijos ( GPS ) funkcija, Ne . Komplektą sudaro: veidrodis , kamera, regstratorius, antena ir visi laidai reikalingi pajungimui.


Skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai, kaip galinio vaizdo veidrodį neužima daug vietos. Pavyzdžiui, rinka siūlo DVR- GPS galinio vaizdo veidrodis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai