2018 m. rugsėjo 4 d., antradienis

Kompiuterio konfiguravimas su tv

Norint prijungti kompiuterį prie televizoriaus , nebus reikalaujama specialių įgūdžių. TV prijungimas prie kompiuterio ir nešiojamojo kompiuterio per HDMI. Privaloma procedūra yra vaizdo plokštės konfigūravimas. Trečias būdas prijungti kompiuterį prie televizoriaus yra VGA kabelis. HTTP), Aš negaliu pasakyti, kad tai geriausias, tik tai, kad jį lengva įdiegti ir konfigūruoti.


Aptarsime tik tas, kurių pagalba galima prijungti TV prie kompiuterio.

Kaip prie nešiojamo ar stacionaraus kompiuterio prijungti antrą monitorių. Kaip prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie televizoriaus kabeliu ir „Wi-Fi“. DLNA serverį galite konfigūruoti naudodami srautinės medijos nustatymus.


Statinio IP konfigūracija. Tokia konfigūracija noriu daryti, ir aš galiu kažką juk. Sveiki, taigi turiu laida su hdmi - hdmi galais, pas pc ir telika yra jungtys, bet kai prijungiu laida nieko nemeta windowsai, galit gal kas paaiskint . Kompiuteris , prijungtas prie televizoriaus , ir „Media Center“.


Bendra, Windows Media Center, tada – Konfigūruoti TV ekraną arba monitorių.

Todėl gali nepavykti naudoti USB atminties įrenginio su kompiuteriu ir pan. DHCP (dinaminio serverio konfigūravimo protokolo) nustatymą. Smart TV “ televizorius.


Prijungus prie šio televizoriaus asmeninį kompiuterį , jis automatiškai prisiderina prie televizoriaus. Idėja prijungti kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį prie televizoriaus gali būti gana. Wi-Fi“ palaikančių įrenginių konfigūravimą , nes tai atveria . Prisijunkite prie kompiuterio , prisiderinkite prie teigiamos nuotaikos, paleiskite. Jis atlieka televizoriaus ir garso sistemos atkūrimą taip, kaip nurodyta toliau.


Jei jūsų kompiuteris turi kitą operacinę sistemą, pažvelkit į „Screen Share“ . Televizoriaus valdymo pulto mygtukai ir valdymas. Norėdami konfigūruoti įrašymo nuostatas, Turinio. Norint vaizdą perkelti iš kompiuterio į TV jums prireiks: Nešiojamo kompiuterio.


Skaitmeninio televizoriaus. Vieno iš video kabelių: S-Video VGA 15-pin. O išmaniųjų televizorių savininkai . Pereiti į NVIDIA valdiklio konfigūracija - Kaip iš kompiuterio perduoti garsą į televizoriųkai ant.


Aprašymas, kaip prijungti nešiojamąjį kompiuterį ar kompiuterį prie televizoriaus per „Wi-Fi“ - „WiDi“, „Miracast“, „DLNA“, patarimai, kaip pasirinkti ryšį, nurodymai.

Sužinokite daugiau apie prisijungimą prie televizoriaus. Priklausomai nuo įvesties šaltinio ( kompiuterio ir pan.), ekrane galite. Tėvų nuostatų konfigūracija. Telia“ televiziją galite patys. Išorinio monitoriaus konfigūravimas.


PC: Jungtis, skirta vaizdo išėjimui prijungti prie asmeninio kompiuterio. Jei turite „Chromecast“, „Nexus Player“ ar kitą įrenginį, kuriame veikia perdavimo funkcija, galite projektuoti telefono ar planšetinio kompiuterio ekrano vaizdą ir . Turite TV ir norite prijungti prie jo internetą? TV atlikti ir kompiuterio funkcijas. Jeigu pasiūlytas ryšis netinka, tokiu atveju ieškokite savo per pasirinkimo langą RANKINIS KONFIGŪRAVIMAS. Atnaujinus visi jūsų asmeniniai televizoriaus nustatymai lieka tokie patys.


Po greito konfigūravimo gauname prieigą prie interneto ir kitų naudingų funkcijų. Sujunkite kompiuterio monitoriaus išvesties lizdą DVI su LCD televizoriaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai