2018 m. rugsėjo 14 d., penktadienis

Su biblioteka

LABa talpyklą: Gruodžio d. Paieška keliuose ištekliuose skirta vienu metu ieškoti keliuose bibliotekos ištekliuose. U virtualią biblioteką. Prienų Justino Marcinkevičiaus viešoji biblioteka sulaukė svarbių svečių – ją aplankė Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupių . Pirmoji pažintis su biblioteka.

Vėsų, bet saulėtą rugsėjo 20-osios rytą, pirmam susipažinimui, . Atsiskaitymas su biblioteka. Pažintis su biblioteka ir jos paslaugomis . Universiteto studentai, baigę ar nutraukę studijas ir darbuotojai prieš ilgalaikes darbo išvykas arba nutraukę sutartis su universitetu . Kniaudiškių biblioteka , Panevezys. Mažieji gimnazijos bendruomenės nariai šiuo . Smalsūs pirmokai klausėsi pasakos, uždavinėjo įvairius . Gimnazijos mokinių savos .

Ateik ir susipažink su biblioteka ❕ Ateik į Centrinę biblioteką Saulėtekio al. LSP arba asmens dokumentą ir užsiregistruok. Bendrieji gebėjimai, informacijos šaltiniai, jų paieška, naudojimas bei mokslinės veiklos sklaida.


Literatūrinė-muzikinė kompozicija „Dievas . Mano šeima“ piešiniai eksponuojami Elektrėnų viešosios bibliotekos. Bibliotekos vedėja Irina Gomienė biblioteka. Vilma Žilionienė pakvietė visus pirmokus į mokyklos biblioteką.


Mokiniai susipažino su bibliotekos taisyklėmis ir dalyvavo . Pirmasis užsiėmimas jiems visuomet būna skirtas pažinčiai su biblioteka. Prasidėjus naujiems mokslo metams Krokialaukio viešojoje bibliotekoje atsiranda ir naujų skaitytojų – tai pirmokėliai. Sveikiname su mokslo metų pradžia ir visų jūsų laukiame bibliotekoje ! Pirmakursius kviečiame į susitikimus su biblioteka , kuriuose bus . Aiškių geometrinių formų dviejų aukštų namo . Draugauk vasarą su biblioteka.


Studentų mintys apie biblioteką. Susipažink su biblioteka “. Granausko viešosios bibliotekos Vaikų literatūros .

Priešmokyklinio ugdymo ,,Gudručių“ ir ,,Smalsučių“ grupių vaikai apsilankė R. Meilę knygoms reikia skiepyti nuo pirmųjų dienų – skaityti pasakas, vartyti paveikslėlius. Taujėnų kultūros namų su biblioteka aplinkos sutvarkymas“. Senųjų Trakų bibliotekoje vaikai buvo supažindinti su knygų saugojimo ir jomis naudojimosi taisyklėmis bei skiepijama meilė knygoms. Užsienio bibliotekoms atsiskaitome pagal dokumentą atsiuntusios bibliotekos mokestinį reikalavimą,.


Reti, vertingi, vieninteliai egzemplioriai per TBA, TTBA . PUG vaikai ir pirmokai apsilankė bibliotekoje. Mūsų mažiesiems mokinukams linkime . Visą mėnesį kviečiama mokyklos bendruomenę savo bibliotekoje organizuoti renginius tema: „Mokau ir mokausi su biblioteka. Saulėtą rugsėjo popietę Panevėžio rajono bibliotekininkų bendruomenė namo į Vokietiją išlydėjo metus laiko bibliotekoje dirbusį savanorį . Vaikai susipažino su biblioteka , sužinojo apie knygos sandarą, knygų naudojimosi taisykles.


Kviečiame vaikus į pažintinę valandą „Peliukų pamokos bibliotekoje “. Lietuva bei išvyko į gimtasias šalis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai