2019 m. sausio 25 d., penktadienis

Lipdukinis spausdintuvas

Terminių, terminio pernešimo etikečių spausdintuvų įvairovė labai didelė – tai standartiniai ir pramoniniai, taip pat nešiojami, tekstiliniai, korteliniai etikečių . Spalvoti - spalvoti lipdukiniai spausdintuvai. Etiketes galite spausdinti patys ir tai visai nesudėtinga! Etikečių spausdintuvai - siūlome etikečių spausdintuvus (termospauda) geromis kainomis iš internetinės parduotuvės 1a.


Etikečių ir lipdukų spausdintuvai : staliniai spausdintuvai , ekonomiški metaliniai spausdintuvai , universalieji spausdintuvai , pramoniniai spausdintuvai. Spausdinimo greitis iki etiketės per minutę. Jungiamas prie kompiuterio per USB.


Kvitų spausdintuvas iš Datecs serijos- tai paprastų spausdintuvų serija leidžianti išsirinkti tą spausdintuvą, kuris atitiks jūsų poreikius. Savo charakteristikomis šie spausdintuvai yra pranašesni nei kiti tokio tipo lipdukiniai spausdintuvai. Profesionalūs ženklinimo įrenginiai skirti savarankiškam projektavimui bei žymeklių, etikečių ir plokštelių gamybai. Partex įmonės asortimente . Nedideliam ar namų biurui skirtas etikečių spausdintuvas komplektuojamas su nešiojimo dėklu. Puikiai tinkantis lipdukinis popierius spausdinimui.


Lipdukinis spausdintuvas

Lipdukų spausdintuvas Godex G5yra pažangus ir galingas lipnių etikečių spausdintuvas. Daugybė skirtingų jungčių (Ethernet, USB) leidžia prijungti . Pridėti prie mėgstamų Pašalinti iš mėgstamų. Aptakus ir kompaktiško dizaino Zebra GK serijos šilumos vidutines apimties . Prie jo pridedama nemokama programa LpeditW,. Lazerinių ir rašalinių spausdintuvų kasetės, tušinukai, aplankai dokumentams, lipnus lapeliai, ekranai, lentos. Kreidiniai lipnūs lapai A 4lap.


Gautas puikus technologijų ir funkcionalumo derinys. Lipnus ,blizgus kartonas RAUDONAS,A10l. Lipdukai ir etiketės turi turėti tam tikrų techninių privalumų , pavyzdžiui . Geriausiai spausdinti nespalvotu lazeriniu spausdintuvu ar kopijuoti nespalvotu kopijavimo aparatu. Paprastas ir efektyvus etikečių spausdinimas su APLI Soft . Jei spausdintuvas pigus - rasalai brangus ir nuotrauku savikaina auksta, aukstesne nei minilabo. Variantas A - lipdukinis popierius.


Lipdukinis spausdintuvas

Balti lipnūs etiketiniai lipdukai, 210x2mm, vnt. Aukščiausios kokybės poliesterio etiketės. Skirtos lazeriniams spausdintuvams bei kopijavimo aparatams. Didžiulis kuprinių, mokyklinių prekių pasirinkimas.


Kanceliarinės, biuro prekės, kopijavimo popierius, verslo dovanos, antspaudai, plunksnakočiai. Rašalinių ir lazerinių spausdintuvų kasečių pildymas. Popierius, lipdukinis popierius, fotopopierius, ruloninis fotopopierius. Gal kas gali apšviesti ar šis etikečių spausdintuvas spausdintu ant terminio lipdukinio popieriaus ir ar jam pakaktų etikečių žingsnio 2mm, nes . Išleista lankstinukas.


Lipdukinis spausdintuvas

Popierius eskizams matuojamas lipnus , plotis 120cm, metras. Naudojamos vidinės lipdukinių printerių komandos. Special Price 1 €. Pastovi kaina: 1€.


Plačiaformačiai foto kokybės spausdintuvai ir spaudos medžiagos, spalvų paletės bei spalvų knygos, spalvų valdymo sprendimai, spektrofotometrai ir . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. RS-2sąsaja pajungimui prie kompiuterio arba spausdintuvo. Lipdukinio popieriaus rulonėlio maksimalus diametras Ø90mm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai