2019 m. sausio 29 d., antradienis

Plazminis pjoviklis

Plazminis pjoviklis plazma Cut-40. Invektorinis plazminis pjoviklis Strom CUT-100. Pristatymas visoje Lietuvoje. PLAZMINIS PJOVIKLIS TELWIN TECHNOLOGY PLASMA 41. Plasmateknik lengvi, mobilūs ir ekonomiški plazminio pjovimo invertoriniai aparatai.


Plazminis pjoviklis

Aparatai su skysčiu aušinamais . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Nusipirkau OLIVER CUT-plazmini pjovimo aparata, padariau ispakavimo ir metalo pjovimo video. ESAB CUTMASTER – tai vienas iš kokybiškiausių ir geriausiai atitinkančių kainos ir kokybės santykį plazminio pjovimų aparatų rinkoje.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Ieškote aukštos kokybės ir patikimų mažų cnc plazminių pjoviklių pardavimui? Mūsų kompanijos sukurtas mažas cnc plazminis pjoviklis , kurio dizainas yra . Greitai ir tiksliai pjauna anglinį ir legiruotą plieną, varį, žalvarį, aliuminį, naudojant suspaustą orą. Vienfazis plazminis pjovimo aparatas HF uždegimu. Suteikiame garantiją, darome nuolaidas.


Plazminis pjoviklis

Prieš savaitę įsigijau 50A plazminį pjoviklį. Pjauna iki 12mm plieną. Mes profesionalūs plazminiai pjaustytuvai gamintojai ir tiekėjai Kinijoje, teikiant. Nedvejodami galite įsigyti tvirtą plazminį pjoviklį , kurį galite parduoti iš mūsų . Mini cnc“ plazminis pjoviklis „Hubei Meisar“ CNC yra labiausiai mini cnc pjovimo mašina, norint pridėti deguonies kuro pjaustymo būdą, gali būti mini liepsnos . Kaip vienas iš profesionaliausių mini metalo plazminių pjoviklių gamintojų Kinijoje, mes siūlome kokybiškus produktus ir konkurencingą kainą.


Mes siūlome didelį efektyvumą ir vandeniui plazminis pjoviklis supjaustyti-40. Per pastaruosius penkiolika metų, mūsų bendrovė yra sėkmingai gamintojas ir . Techninė specifikacija geresnės kainos cnc plazminio pjaustiklio cnc nešiojamasis metalo pjovimo staklės. Skirtas pjovimui naudojant suspaustą orą kaip plazmines dujas visose plačiai naudojamose pjovimo . CNC automatinis dujų oksido kuro pjaustymo mašina. CNC plazminio pjovimo staklės su žymėjimo . Tai plazminio pjoviklio purkštukas, kuris užtikrina reikiamą darbo dujų srauto greitį ir formą, taigi ir pačią plazmą. Visi manipuliacijos su tokiu . Metalo pjaustymo įranga, plazminis metalo pjovimas, plazminio metalo pjoviklio nuoma.


Plazminis pjoviklis

Mes esame viena iš pirmaujančių oro plazminių pjovimo įrankių, skirtų profesionaliam pjaustymui nuolatinių gamintojų ir tiekėjų Kinijoje. Darbo laikas ‎: ‎I-V 7. Mažagabaritinis plazminis pjoviklis su įmontuotu kompresoriumi, leis lengvai atlikti plataus spektro darbus. Pjovimo srovė - (- 100) A Degiklio ilgis - m. Labai mobilus, lengvo svorio ir didelio funkcionalumo . Reklaminis plazmos pjaustytuvas ir pramoninis plazminis pjoviklis. Tai inverterinis plazminis pjoviklis su integruotu CNC valdymo lizdu. Karšto pardavimo plazminis pjoviklis CNC pjovimo staklės.


Jis tinka mažo anglies plieno, vario, geležies, aliuminio ir cinkuoto lakšto, titano . W staliniais ir nešiojamaisiais Colazerinis graveris pjoviklis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai