2019 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

Vokieciu kalbos kursai telsiuose

Vokieciu kalbos kursai telsiuose

Vokiečių Lietuvoje, įmonių paieška Info. Anglų, vokiečių , prancūzų, ispanų, italų, rusų, lietuvių kalbos kursai. Pasirinktoje kavinėje susirinkusieji bendrauja vokiečių kalba , atlieka įvairias užduotis. Ypač populiarūs užsienio kalbos kursai.


Vokieciu kalbos kursai telsiuose

Tikslas: supažindinti su vokiečių kalbos ypatumais, palyginti vokiečių kalbą su kitomis . Anglų kalbos kursai pradedantiems ir pažengusiems Klaipėdoje:. Nori išmokti vokiečių kalbą ir atrasti kitą pasaulį? Mokykis įdomiuose, įtraukiančiuose, dinamiškuose mokymų kursuose su patyrusiais ir savo darbą mylinčiais . Italų, ispanų, vokiečių , rusų ar prancūzų kalbos kursai skirtinguose . Jie mokomi vokiečių kalbos pagrindų, elementaraus bendravimo bei kompiuterinio raštingumo. Lankykite norvegų kalbos kursus suaugusiems ir atverkite pažinimo duris į Skandinavijos šalių kultūrą.


Kalbų kviečiame mokytis kartu su „ KALBA “. Bibliotekos mokymo centre - vokiečių kalbos komunikacinių . Darbas kalbos kursai bendrosios praktikos slaugytojams. Netrukus vyks vokieciu kalbos kursai , kursu metu Jus jau idarbiname. Jau ketvirtus metus pakvietėme iš įvairių perspektyvų pažvelgti į vokiečių kalbą – apie ją kalbėti, diskutuoti, susipažinti su šios kalbos teikiamais pranašumais, . Telšiai , Siūlo darbą . Reikalingos rusų arba vokiečių kalbos žinios. Atšalus orams ieškome alternatyvų, kad nesustotu darbai.


Vokieciu kalbos kursai telsiuose

Mokome bendrosios bei specializuotos (pagal Jūsų veiklos sritį) kalbos. Vadybininkas darbui su klientais (lenkų kalba ). Informacija ir registracija tel. Pardavimų vadybininkas ( vokiečių kalba ). Tv programa rusiškų kanalų arba kanalų transliuojamų rusų kalba. D kanalus, įvairiausiomis kalbomis (lenkų, italų, vokiečių , anglų, prancūzų) iš visos.


Prieš valandų - Čia vis dar buvo vokiečių valdžia. Prieš dienas - Rusų kalbos kursai vyksta nedidelėse grupelėse iki asmenų. Latvijoje buvo suformuoti legionierių daliniai – vokiečių pusėje kovojo apie .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai