2019 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Ploteris pjaustykle

Ploteris pjaustykle

Canon“ didelio formato spausdintuvai pravers spausdinant plakatus, nuotraukas , brėžinius ir kitus spaudinius, kurių formatas didesnis nei A3. Rašalinių spausdintuvų skiriamoji geba dažnai aukštesnė už lazerinių. Susisiekite su mūsų spausdintuvų nuomos specialistais ir gaukite pasiūlymą, atitinkantį realius.


Ploteris pjaustykle

Prisijungimas prie spausdintuvo toks pats kaip ir prie kompiuterio ar. Aformato nespalvotas spausdinimas ir kopijavimas – €. Raaliniai spausdintuvai Canon, Epson, HP ir kt. October at 12:AM.


Canon“ išleidžia rašalinių verslo klasės spausdintuvų seriją, skirtą mažoms. Naudodami profesionalų PIXMA nuotraukų spausdintuvus galite visiškai valdyti kūrybinį procesą. Stalinis spausdintuvas , skirtas profesionaliems fotografams ir karjeros siekiantiems mėgėjams. Spausdinkite stulbinamos kokybės, iki Aformato darbus, . Rašaliniai daugiafunkciniai spausdintuvai Spausdinimo formatas : A- A4. Išsirinkite už patrauklią kainą.


Vienspalvis tinklinis spausdintuvas - puslapių per minutę, Aformatas. Renkantis spausdintuvą ar kopijavimo aparatą, būtina atsižvelgti į būsimus poreikius, t. Mažiausia spaudo kaina - 0. Dvipusis spausdinimas: Yra Pirma kopija: . Aformato lazeriniai spausdintuvai yra mažesni ir pigesni negu A3. Nereikia gaminti plokštės, T-shirt spausdintuvas gali spausdinti nuotrauką ant . Standartiniai ir daugiafunkciai spausdintuvai su „HP ePrint“ funkcija. Kontaktinė informacija: Daina Balčėtienė, . Daugiafunkciniai spausdintuvai A3. AFormato Spausdintuvai naudota ranga atsisiskite tvarkykli programins rangos ir vadovnordami pasiekti pirmiau nurodyt turin ir daugiau skaitant programas . Rimtas spausdintuvas rimtam verslui.


The rft has ende you cannot answer the invitation. Detailed description: Quotation . Mūsų pagrindinis darbas yra rašalinių ir lazerinių spausdintuvų remontas, tačiau remontuojame ir kitą. Plataus formato spausdintuvai. Spausdinti tenka dažnai, todėl nuosavas spausdintuvas yra puikus būdas tam pasiruošti.


Apsilankykite ir pažiūrėkite, kurie spausdintuvai tinka jums! Kokybiški spausdintuvai biurui ir namams. Patikimi gamintojai, didelė modelių įvairovė. Rašaliniai, lazeriniai ir multifunkciniai spausdintuvai geromis kainomis. Vidutinis Klientų įvertinimas: stars Viso balsavusių: 0. Norint spausdinti didesnio formato nuotraukas, tektų pakloti daugiau kaip 300– 4litų.


Uvádíme na trh novou barevné i černobílé MFZ formátu A! Ae fino a pagine a colori al minuto in formato A,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai