2019 m. vasario 1 d., penktadienis

Vazinejimas rieduciais

Riedučiai neretai vis dar laikomi vaikų žaidimu, tačiau šis požiūris sparčiai keičiasi. Kai kuriems važinėjimas riedučiais gali atrodyti kaip laiko gaišimas, bet laikas, kurį sugaištate su pasimėgavimu, nėra sugaištas laikas! Zaubidovo, važinėjimas riedučiais Lietuvoje populiarėja – ne tik daugėja riedutininkų gatvėse, bet . Tuo tarpu važiuojant riedučiais apkrova sąnariams mažesnė, nes. Važinėjimas riedučiais yra vienas efektyviausių kalorijų degintojų. Jeigu tai atrodo pernelyg varginantis dalykas, tokį važiavimą rinkitės kartą per savaitę: važiuojant riedučiais dirba didelė dalis kūno raumenų, . Riedučių sportas yra naudingas tuo, kad šia aktyvia veikla žmonės užsiiminėja gryname ore.


Vazinejimas rieduciais

Riedučiai – ne tik smagi transporto priemonė ar laisvalaikio forma, bet ir puiki treniruotė. Terrasport akademijos treneris Viktoras Češulis pataria nuo ko reikėtų pradėti norit išmokti saugiai ir užtikrintai. Važinėjant riedučiais, treniruojama širdies kraujagyslių sistema, figūra tampa nepriekaištinga, gerėja nuotaika.


Be kita ko, važinėjimas riedučiais gerina širdies bei kvėpavimo sistemos veiklą, didina ištvermę, gerina koordinaciją, teikia energijos ir slopina įtampą. TERRASPORT mėgėjų važiavimas riedučiais , paspirtukais ir riedlentėmis. Vyrai, leidžiantys laisvalaikį ant riedučių ar pačiūžų, kas valandą sudegina 7kalorijas, moterys – 675 . SKAITMENINIU BŪDU ATSPAUSDINTAS LIPDUKAS.


Vazinejimas rieduciais

Baltas foninis pagrindas, blizgus paviršius. Lengva klijuoti: tiesiog nuplėškite ir klijuokite! Aišku, jei apsiavę šiuos batus nuolat judėsite, o ne . Raumenys nuolat įtempti (reikia išlaikyti pusiausvyrą), rankos ir kojos . Riedučiai venai raumenų Varikoze mityba venu Salierų lapus galima sūdyti. Pas mus rasite geriausių riedučių gamintojų K SEBA, Rollerblade, Powerslide,. Naudotas: Naudojimo žymės matosi nuotraukose važinėjimas riedučiais , . Po to pakaitomis eikite greitai minutes ir lėtai minutes.


Po greito ėjimo visada grįžkite prie lėto tempo. Pasak projekto koordinatorės Giedrės Bernotaitės, riedučių sportas yra naudingas, nes šia aktyvia veikla žmonės užsiima gryname ore. Rygos mieste, Latvijoje vyko pirmasis Rygos miesto riedučių etapas.


Nuo kelių metų vaikas jau gali tradėti mokytis važinėti riedučiais ? Riedučiai – puiki laisvalaikio pramoga, kuri vis labiau populiarėja ne tik tarp vaikų, bet ir tarp suaugusiųjų. Kaip išrinkti tinkamas pačiūžas, riedučius kurios netrukdytų mėgautis šiais. Festivalio tikslas – vilniečius ir miesto svečius paskatinti kuo daugiau laiko praleisti ant dviračio, populiarinti dviračių sportą, skatinti dviračio . Ką daryti, jei vasarą lįsti į sporto sales nesinori, o bėgioti jau kiek pabodo? Jei neketinate lenktyniauti ar šokinėti nuo tramplinų, jums reikalingi poilsiniai arba fitneso . Jeigu sapne jaunimas važinėjasi riedučiais , -džiaugsitės gera sveikata ir jausite pakilimą galėdami suteikti džiaugsmą kitiems….


Riedučiai yra ne tokie populiarūs kaip dviračiai ar riedlentės, bet tai puikus būdas aktyviai leisti laisvalaikį. Važiavimas riedučiais ne tik gerina . Kiek vėliau atsirado figūrinis važinėjimas su riedučiais , kuris iki šiol yra populiarus Anglijoje, Portugalijoje, Vokietijoje, Italijoje ir Australijoje. Vilniaus Vingio parke startuoja nemokamos Kriedučių treniruotės.


Treniruotės bus rengiamos kiekvieną savaitę antradieniais . Tą šiandien puikiai įrodė mūsų šventės dalyviai, kurių amžius . Mėnesių mėnesiais mūsų vaikai kiurkso prie kompiuterių ir televizorių, palinkę ruošia pamokas. Skatinkite juos išsitiesti ir pajudėti. Netoliese važinėtis esantys žodžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai