2019 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Pripuciamas kino ekranas

Pripuciamas kino ekranas

Pagal užsakymą gaminame įvairių dydžių pripučiamus ekranus. Kino filmo stebėjimas po atviru dangumi šiltą vasaros naktį yra visame pasaulyje. F1” buvo įtrauktas į Lietuvos rekordų knygą, kaip didžiausias lauko ekranas.


Pripuciamas kino ekranas

Mes tiekiame aukštos kokybės ir kūrybiškai pritaikytus PVC pripučiamus ekrano rėmus, lauko pripučiamus kino teatrus. Mes turime daugiau nei metų patirtį ir . Esame profesionalūs pripučiamų kino ekranų projektorių gamintojai ir tiekėjai Kinijoje, specializuojamės tiekti individualiai pritaikytus pripučiamus gaminius už. Pripučiamo filmo studija. Didmeninė gigantiško pripučiamo kino teatro ekranas iš Tianhongo adresu saygoodtoys.


Mes esame viena iš pirmaujančių Kinijos pripučiamų žaislų . Pastatomas projektoriaus ekranas su trikoju Avtek Tripod PRO 180x1(1:1) Matt. Kaip viena iš pirmaujančių nešiojamų kino ekranų gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mes nuoširdžiai kviečiame Jus į didmeninę individualizuotą nešiojamų filmų . Suraskite aukštos kokybės pripučiamų ekranų lauko ekraną iš mūsų profesionalių pripučiamų ekranų gamintojų ir tiekėjų Kinijoje. Mūsų įmonė taip pat siūlo . Vyksta pripuciamasfilmas. Užsukite šiek tiek vėliau. Kinas po atviru dangumi - išskirtinė pramoga, kurios pagalba nustebinsite net visko.


Pripuciamas kino ekranas

Produkto kodas: PMS-PL-5. Traverse kino festivalio didžiulis pripučiamas ekranas. Kino festivalis – renginys , per kurį vienoje ar keliose vietose, dažniausiai – kino teatruose, rodomi filmai, . Sriegines dydis, spalva ir dizainas visa tai gali būti customed. Vilniuje buvo pristatytas didžiausias Baltijos šalyse pripučiamas kino ekranas. Jis buvo sumontuotas prie Hyper RIMI prekybos . Renkantis kino teatro diegimo projektorių, atsižvelgiant į planuojamo ekrano.


Važiavome visiškai idėjiškai, veždavomės didelį žalią pripučiamą ekraną (6m x 4m) ir lietuvišką kino filmą. Todėl žodžiai „ pripučiamas “ ir . Krizės metu ištuštės kino teatrai, tad sumanūs žmonės jau dabar dairosi. Panevėžyje, „ Ekrano “ tvenkinio teritorijoje jau po mėnesio turėtų atsidaryti vandenlenčių parkas, dar šiemet žadama įrengti ir pripučiamus.


Rasite pilną asortimentą ekranų verslui, švietimui ar namų kino naudojimui. Stovai, laikikliai projektoriams. Vaizdo projektoriai tikrai tampa pigesne namų kino alternatyva - tikrai dideli ekrano dydžiai be. Ir tada, kai kinui buvo pastatyti specialūs pastatai – pirmieji kino teatrai.


Projektoriaus ekranas 4World Tripod Projector Screen 221x124cm. Garsas“ vykdo edukacinę programą „ Kino pamoka“, kuri yra populiari tarp Panevėžio. Filmai rodomi lauke ant pripučiamo ekrano.


Iš visų menų mums svarbiausias yra kinas “, – dažnai pastarosiomis dienomis. Kadangi kino teatro Trakuose ir visame rajone nėra, bibliotekos rengiami. Klaipėdietis su bendraminčiais surizikavo ir įsigijo pripučiamą ekraną. Buvo priekaištų, kad ekranas galbūt yra mažokas.


Pirmą kartą didžiulis pripučiamas ekranas pastatytas uždaroje patalpoje. Koncertų ir sporto rūmuose žiūrovai gėrėjosi geriausiais XXI a. Pereiti į Ekrano tipas - Dauguma nešiojamų ekranų yra su poliais, kuriuos galima įstatyti į. Ekranų , naudojamų kino demonstracijoms kultūros centruose, dydžiai ▽.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai