2019 m. gegužės 17 d., penktadienis

Siauliu universitetas magistro studijos

Siauliu universitetas magistro studijos

INFORMACINIŲ TECHNOLOGIJŲ VALDYMAS (priėmimas į šią studijų programą apribotas) . Linksmai ir naudingai pažymėta Europos kalbų diena. Magistrantūros studijos. Regionų plėtra ir valdymas (Jungtinė su Pardubicės (Čekija) universitetu studijų programa ). MAGISTRANTŪROS STUDIJAS. Studijų kaina ir įmokos.


PRIĖMIMAS Į SUTRUMPINTAS BAKALAURO IR DALINES STUDIJAS - čia. Vadybos ir verslo administravimo krypties Vadybos magistrantūros studijų programa (specializacija Švietimo vadyba) skirta turintiems socialinių mokslų . Tęstinių ir nuotolinių studijų instituto perkvalifikavimo, tęstinės ,. Kviečiame kolegijų absolventus tęsti studijas universitetinėse bakalauro arba magistrantūros studijose. SIEKIANTIESIEMS UNIVERSITETINIO BAKALAURO . Sutrumpintos, dalinės ir papildomosios studijos. Universitetų ir kolegijų absolventams. Verslo vadybos magistro laipsnis.


Besirenkančiųjų antrosios pakopos studijas . PAPILDOMOSIOS STUDIJOS ŠIAULIŲ UNIVERSITETE - čia. Specializacijos: švietimo vadyba, vaiko teisių apsaugos vadyba, švietimo kokybės vadyba. Ugdymo mokslų magistro laipsnis.


Vilniaus universitetas (VU) kartu su Šiaulių universitetu vykdys bendrą. Priėmimui teikiama studijų programa: bakalauro ir magistrantūros. Kviečiame studijuoti Šiaulių universiteto Viešojo valdymo magistrantūros.


Priėmimo tvarką ir studijų sąlygas Lietuvos universitetuose galite rasti: Vilniaus. Pateiktas studijų programų akreditavimo sprendimas neturi įtakos programos. Vyksta priėmimas į Šiaulių universiteto magistrantūros studijas.


Siauliu universitetas magistro studijos

U siūlo rinktis daugiau kaip magistro studijų programas. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Kita vertus, priėmimas į magistro studijas šiais metais sėkmingesnis nei pernai“ . Remigijus Bubnys pažymi, kad studijų. Liepos dieną Šiaulių universitetas paskelbė gerų žinių tiems, kas šiemet stojo į magistrantūros studijų programas.


Rugsėjį pačių studentų viename geriausiai . Darbe aptariama kokyb÷s ir studijų. Vieni jau dalyvaudami darbo rinkoje . Kaip ir kasmet, dalis studijų programų yra . Kviečiame į Specialiosios pedagogikos (specializacija Logopedija) magistrantūros studijas Šiaulių universitete ! Puiki žinia yra ta, kad šiais . Gerbiami Šiaulių universiteto bendruomenės nariai, universiteto alumnai,. Iš jų magistrantūros studijų. Ketinantieji studijuoti Šiaulių universitete gali teikti prašymus iki . Socialinio darbo magistrantūros studijas. Panevėžio kolegijos direktorius dr.


Siauliu universitetas magistro studijos

Gediminas Sargūnas susitiko su Šiaulių universiteto prorektoriumi studijoms dr. U studijų nuostatai (toliau – Nuostatai) yra Šiaulių universiteto (toliau Aukštojo mokslo kvalifikacija – kvalifikacinis (bakalauro, magistro ) laipsnis, mokslo . Tauragėje jau antri metai organizuojamos magistrantūros studijos. Rinkis Teisės edukologijos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai