2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Telefono maitinimo lizdo keitimas kaina

Jei pastebėjote, kad Jūsų telefonas labai ilgai įkrauna. Garantinių, negarantinių telefonų taisymas - visos mobiliųjų telefonų taisymo paslaugas,. Daugumos mobiliųjų telefonų krovimo lizdų (micro usb jungties) keitimas - 18€. Kitų gedimų šalinimo preliminarios mobiliųjų telefonų taisymo kainos. Telefonų taisykla PELĖ - išmaniųjų telefonų remontas, remontuojame.


Naujas slizdas su plokšte Galiu siųsti paštu.

Išlūžęs nešiojamo kompiuterio lizdas tai dažna kompiuterio gedimo problema. Telefono liečiamos dalies ar ekrano keitimas , nuo 20€. Maitinimo , USB, AUDIO, mikrofono ir kitų lizdų keitimas (padarome ir profilaktiką).


Rašykite arba skambinkite mums ir mes pasakysime preleminarią supirkimo kainą. Nešiojamų kompiuterių remonto kainos. Atliekame telefonų ekranų ir stiklų keitimo darbus, teikiame sušlapusio telefono.


Išorinio maitinimo bloko taisymas nuo €. Iš anksto įvardyti tikslią planšetės taisymo kainą būtų sudėtinga, todėl iš pradžių atliekame. Trūksta: maitinimo Skubus telefonų ir kompiuterių remontas per valandą signalocentras.

Nustatysime gedimą ir darbų kainą nemokamai, o remontą atliksime tik Jums. Telefonų stikliukų keitimas , telefonų ekranų keitimas , Android operacinės . Ausinių lizdo keitimas , remontas. Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis nurodytu telefonu arba atvykti į saloną. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Jei sulūžo Jūsų kompiuterio USB, HDMI ar maitinimo lizdas ,. Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų.


Sužinok taisymo kainą suvedęs sugedusio įrenginio pavadinimą ar modelį . Ekrano keitimas , nuo €. Stiklo keitimas , nuo €. USB maitinimo lizdo remontas, nuo €. Populiariausių telefonų ir planšečių taisymo kainos. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas Kaune. Išlaužtų audio ir maitinimo (dc, mini usb, micro usb, usb c) lizdų keitimas. Maitinimo lizdų remontas, keitimas Viena iš dažniausiai pasitaikančiu.


Preliminari remonto kaina - 29e (su detalėmis), priklausomai nuo kompiuterio modelio, lizdo kainos. Siūlome remonto įmonėms DIDMENINĘ KAINĄ. Sugadinto maitinimo lizdo remontas, USB ir kitų jungčių perlitavimas.

Klaviatūros klavišo parinkimas ir įstatymas (2-migtuko vnt. kaina ), 1€. Kompiuterio vyrių keitimas - orentacinė kaina 2€. Sulūžusio krovimo lizdo remontas, € - €. Televizoriaus impulsinio maitinimo bloko remontas.


Planšetinio kompiuterio krovimo lizdo remontas ar keitimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai