2019 m. gegužės 21 d., antradienis

Zaislinis pianinas su mikrofonu

Didelis pianinas su mikrofonu Keyboard Bandstan klavišai GERIAUSIA KAINA. Muzikinis žaislinis vairas su priedais. Paskatinkite savo vaiko kūrybiškumą ir talentą padovanodami jam pianiną.


Ugdykite savo muzikanto įgūdžius: gera pradžia – puiki vaiko . Kokybiškas pianinas -sintezatorius su stovu, mikrofonu , kėdute, galima įrašinėti savo sukurta muziką. Daugybė muzikinių fragmentų, instrumentų bei galimybių. SN Musical Keyboar nuo m. VAIKIŠKAS PIANINAS SU KĖDUTE.


PSVR PACK BIGBEN RINKINYS. Sintezatorius - pianinas su mikrofonu AG278. PLAYGO INFANTTODDLER muzikinis žaislas gitara 12mėn. Vaikiškas pianinas su mikrofonu ir kėdute.


XSHOT lazerinis šautuvas! UNTAMED interaktyvus elektroninis žaislas T-Rex! Muzika veikia visus, mūsų mažuosius – taip pat tik teigiamai.


Linksmos, paprastos melodijos, integruotos į muzikinius žaislus, teigiamai veikia vaikų pasąmonę. Prekės aprašymas: Žaislinė gitara Janod Šis žaislas yra puiki dovana, kuri išu. Pianinas su mikrofonu , klavišai.


Rožinis ▻ Nemokamas pristatymas ▻ Platus prekių asortimentas ▻ Mėgaukitės gyvenimu. Lavina klausą ir ritmiką, skatina kurti muziką, dainuoti! SIMBA pianinas su mikrofonu - puikus rinkinys Jūsų vaikui, kuris mėgsta dainuoti ir. Nauja, graži klasikinė gitara bus puikus žaislas ilgiems vakarams išmokti . Spalvingas, vaikiškas muzikinis pianinas su stovu, mikrofonu ir kėdute!


Puikus žaislas Jūsų mažajam muzikos virtuozui. Naujas elektroninis vaikiškas žaislas. Sėdėkite ant kėdės ir dainuokite per tikrą mikrofoną , kad įrašytumėte savo naują dainąų. Apima mikrofoną ir išvadą.


Gamintojas: Simba; Prekės kodas: ZAI-100-Si6838886 . Elektrinis pianinas su mikrofonu. BONTEMPI pastatomas klavišų elektroninis pianinas su mikrofonu , 30- KTN4050301-0375.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai