2019 m. birželio 21 d., penktadienis

Per jungikli faze ar nulis

Buvo pas mus taip namie kad sviestuve susiliete faze ir nulis nu ir . Kaip sujungti rozete su jungikliu? Jei nulis ir jungiklis su pašvietimu, būna, kad pašvietimo diodas esant išjungtam jungikliui grąžina . Ar jungiant jungiklį namų apšvietimui, svarbu, ką jungiklis atjunginės lempai, ar fazę , ar nulį? Daugiau rezultatų iš forum. Skaitytojo patirtis: apšvietimo jungimas iš daugiau nei vienos. L – „ fazės “ laidas N – „ nulio “ laidas.


Kitas laidas yra nulis. JUNGIKLIS KLAVIŠO, POLIŲ. Sveiki, tai va iskilo beda, reikia pajungti du sviestuvus. Esu zalias, bet faze nuo nulio skiriu. Yra jungiklis dvieju klavisu, noriu padaryt ant vieno . Kaip nuo šviesos jungiklio pajungti rozetę.


Kuriam šviesos jungiklio kontaktui prijungti fazę. Jei nuspręsite pakeisti seną jungiklį į naują, bet ne į fazę , bet nulinis bus. Jei laidai nėra spalvoti, tada nustatykite, kur yra įvesties fazė ir kur nulio yra . Liečiant laidą, užsidega indikatoriaus lemputė, vadinasi, tai fazė.


Jungiklis turi būti įjungtas. Jeigu neužsidega - tai nulis. Fazė , nulis , žemė: laidų spalvų kodavimas nuo A iki Z. Galų gale, fazė eina į jungiklį , o nulis eina į lempą, neutralizuoja įtampą. Pagrindinė klaida jungiant nuotėkio relę yra tiesioginio nulio pajungimas. Apšvietimo jungiklis iš dvejų vietų schema.


Todėl, jei nesate absoliučiai tikri, kur fazė , kur nulis ir kur įžeminimas, patartina elektros instaliacijos savarankiškai nemontuoti, patikint šį darbą specialistui. T izeminimas Tai L= faze M =tai srove i juos ir jungi. Pereiti į: Pasirinkite . Kada elektros grandinėje yra sumontuotas jungiklis su kaitrinės lemputės ar LED pašvietimu kartais, išjungus.


Parenkant automatinį jungiklį nuolatinės srovės grandinių apsaugai. Kaip ir ankstesniame variante, fazė yra taikoma L, o N yra nulis. Bet kokiame žiburio nuliui per jungiklį neleidžiama nulis , bet eina tiesiai.


Norint tinkamai nustatyti nulio ir fazės laidininkus, galite naudoti . Fazės , kurioje turėtų būti nulis , buvimas yra susijęs su tuo, kad jis praeina per. Iš kiekvienos NR trys fazės ir nulis pajungti prie atskiro (taip pat keturpolio) komutacinio bloko. Kai tik indikatorius užsidega, randama viela su faze.


Tada iš jungties dėžutės prijunkite nulio ir fazės laidus. Automatinis jungiklis yra įtaisas, kuris atjungia elektros grandinę atsiradus. Trumpojo jungimo srovė yra nustatoma pagal linijos varžą (kilpos fazė - nulis varža), . Nereguliuojamas išėjimas, fazė. Reguliuojamas išėjimas į variklį, nulis.


Taip pat galima daviklį pajungti per papildomą jungiklį , leidžiantį daviklio maitinimą atjungti. L - fazė , N – nulis , PE – apsauginis laidas. Dabar tampa aišku, kad galų gale, jungiklis neveikia.


Kartais atsitinka ne fazės priežastis, bet nulis yra prijungtas prie mašinos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai