2019 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Samsung j6 ekrano keitimas

Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Tik ekrano stikliuko keitimas (Jei vidinis LCD sveikas), €. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Negarantinis taisymas ‎: ‎Kainos Programinės įrangos atnaujinimas ‎: ‎5LT;. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas.


Samsung j6 ekrano keitimas

Išrašome sąskaitas faktūras, defektinius aktus. Jums nereikės vargintis . Galinio dangtelio keitimas. Ekrano keitimas kai LCD be pažeidimų.


LCD ekrano keitimo video instrukcija (anglų kalba) . Telefonų ekrano keitimo kainos nurodytos su dalimis ir darbu, jei reikia. UAB „LEONAS IR KO“ Algirdo g. Telefono ekrano keitimas yra vienintelis būdas išspręsti problemą, jei taip yra. Atliekame ir kitus remonto darbus.


Nemokama gedimo diagnostika. Nepakartojamus įspūdžius „ Galaxy J“ suteiks dėl savo ryškių spalvų 5. PASTABA: Jei telefono ekranas yra lenktas, apsauginis stiklas pritaikytas iki lenkimo. Ar telefono ekrano keitimas namų sąlygomis yra geras sprendimas? Galimi variantai: Juodas 173. NEMOKAMAS pristatymas per d. Aptakus „ Galaxy J“ rėmas kartu su „Infinity Display“ ekranu sukuria elegantišką ir ergonimišką dizainą, kurio dėka įrenginį taip pat kur kas . Lietuvoje ir dienų . Apsaugos tipas, nuo dūžio (anti-crash), nuo subraižymų . Samsung ekrano stikliukų keitimas Klaipėdoje.


Geriausias variantas perkant viską kartu! LED girlianda metrų 1lempučių (vidaus). Keičiame sudužusius ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai