2019 m. birželio 5 d., trečiadienis

Telefono ekrano keitimas klaipeda

Ekranų keitimas ir kitas telefonų remontas per min. Tianma, aukštesnė kokybė . Aukščiausia kokybė, ilga garantija ir puikus servisas! Telefonų ir kompiuterių.


Taip pat atliekame skubų nesudėtingų gedimų šalinimą (pvz.: ekranų keitimas ). Samsung telefonų ekranai užsakomi tiesiai iš Samsung. Esant reikalingų detalių atsargoms galime pasiūlyti telefoną sutaisyti tik per 1 . APPLE, SAMSUNG, SONY ir kitų. PC Arena (mobiliųjų telefonų pusė) Gera Taisykla - Taikos pr.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Greitas ir kokybiškas telefonų ekranų keitimas. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, . Nesiojamu kompiuteriu ekranu keitimas Klaipedoje. Nešiojamų kompiuterių, planšetinių, telefonų ekranų keitimas.


Gedimo nustatymas NEKAINUOJA ! Siūlome originalius arba . Visapusiškas Apple mobiliųjų telefonų taisymas. LT teikiamos paslaugos: 1. Sudužo ekrano stiklas ar pažeistas visas modulis? Registruojantis internetu - skubus taisymas! Klaipėdoje paslaugas šių gamintojų.


Mobiliųjų telefonų , kompiuterių ir kitos technikos servisas Vilniaus centre. Ilgametė meistrų patirtis ir profesionalios paslaugos už prieinamą kainą. Profesionalus telefonų remontas, ekranų keitimas , išlūžusių jungčių keitimas, aplietų telefonų remontas, atrišimas ir daug kitų paslaugų. Saugokite savo prisijungimo priemones: kodus įsiminkite, o ne užsirašykite, niekam jų neatskleiskite, apsaugokite savo išmaniuosius įrenginius ekrano užraktu. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje.


Telefono ekrano keitimas klaipeda

Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse! Pakelti savo telefoną nuo žemės ir su baime akyse pažiūrėti į ekraną yra nelengva, bet pamatyti jį suskilusį yra itin nemalonu. Ekranų , klaviatūrų, baterijų keitimas , korpusų, pagrindinių plokščių remontas,.


LG Lietuva siūlo didelį televizorių , buitinės technikos , mobiliųjų telefonų ir IT gaminių pasirinkimą,. Jūsų telefoną bus atsiųstas kodas, kurį įrašykite į žemiau pateiktą lauką. Schenker UAB (the kilometre of the Vilnius- Klaipeda highway) Sausiai, Trakai distr.


Telefono ekrano keitimas klaipeda

The home page of ikeyword.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai