2019 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy a5 2017 ekrano keitimas

Samsung galaxy a5 2017 ekrano keitimas

Atliktiems remonto darbams ir pakeistai įrenginio. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Tik ekrano stikliuko keitimas (Jei vidinis LCD sveikas), €. Telefono ekrano keitimas.


Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Atliekame ir kitus remonto darbus. Nemokama gedimo diagnostika.


Samsung stikliukų- ekranų keitimas Klaipėda-Lietuva. LCD stikliuko keitimo video instrukcija (anglų kalba) . Jei čia Jūsų telefono modėlio nėra, prašome kreiptis telefonu arba el. Ar telefono ekrano keitimas namų sąlygomis yra geras sprendimas?


Samsung galaxy a5 2017 ekrano keitimas

Kadangi gan reta spalva, teko nupjauti seną stiklą nuo skilusio ekrano ir suklijuoti su nauju ekranu. Korpuso tipas: Jutiklinis ekranas. SIM, Nano-SIM - IPsertifikatas - apsauga nuo dulkių ir vandens iki 1. PASTABA: Jei telefono ekranas yra lenktas, apsauginis stiklas pritaikytas iki . NEMOKAMAS pristatymas per d. Lietuvoje ir dienų grąžinimo garantija. Jūsų atveju reikalingas telefono ekrano keitimas.


Super AMOLED Full HD“ raiškos ekranas padengtas „Corning Gorilla . Ypatingi pasiūlymai, akcijos ir dovanos. Palieskite ir palaikykite palietę bet kurią tuščią pagrindinio ekrano skiltį. Aplink laikrodį bus rodomi balti dydžio keitimo valdikliai. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Samsung galaxy a5 2017 ekrano keitimas

Jūsų įrenginio remontas – mūsų rūpestis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai