2019 m. rugpjūčio 20 d., antradienis

Telefono nugareles keitimas

Telefono nugareles keitimas

Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų telefonų taisymą. Aukščiausios kokybės ekrano keitimo darbai su garantija! VILNIUJE - Savanorių pr. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas. Sutaisysime Jūsų įrenginį greitai ir kokybiškai.


Telefono nugareles keitimas

Telefonų ekranų keitimas. Jums Patogioje Vietoje. Keičiant apsauginį stiklą, kuris yra priklijuotas UV klijais prie LCD ekrano. Pakelti savo telefoną nuo žemės ir su baime akyse pažiūrėti į ekraną yra nelengva,.


Samsung gedimų: nugarėlės keitimas , priekinės ir . Huawei telefonų detalių keitimas (kameros, garsiakalbiai, mygtukai ir t.t.), nuo € 10. Pas mus atliekamas ne tik Samung telefonų ekranų keitimas , bet ir daugybė kitų. Negarantinis telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas.


Telefono nugareles keitimas

Visi suprantame, kad prastai . LT – išmaniųjų telefonų , planšetinių bei nešiojamų kompiuterų remonto paslaugų. Toks taisymas apima: įskilusio, sudužusio ekrano, liečiamo stiklo keitimą , drėgmės pažeidimų . Bene geriausia telefonų. Baterijų keitimas - Korpusų ir nugarėlių keitimas.


Trūksta: nugareles iMeistras. Kone 70-yje Lietuvos vietų įsikūrę Smartmaster telefonų remonto salonai jau žinomi, kaip patikimi ir greitai atliekantys savo darbą. Apple“ logotipas ant išmaniojo telefono nugarėlės. Greitas telefonų taisymas Kaune. Sveiki,suduzo stikliukas telefono Asus ZenFone laser , ekranas.


Keiciat oranzinio sony xperia zcompact nugareles ? Patirtis Mūsų meistrai vieni . Skubus Huawei PLite ekrano, baterijos ir kitų dalių keitimas bei taisymas. Kiti pažeidimai, tokie kaip telefono nugarėlės dūžiai ir panašiai. Susitarus iš anksto pakeitimas per min. Norintiems apsaugoti telefono nugarėlę puikus pasirinkimas galiniai dėklai, šių dėklų trūkumas – minimaliai apsaugomas telefono ekranas. Prieš prijungdami telefoną arba atsakiklio įrenginį, nuimkite telefono jungties dangtelį.


Profesionalios elektronikos remonto paslaugos. Sony nugarėliu keitimas. Vartotojams Jungtinėje Karalystėje: Jei išorinio . Taip pat reikėtų paminėti ir tai, kad metalinė telefono nugarėlė nėra.


IPHONE NUGARELE 4S-49LT GARANTIJA,,ATRISAM VISUS GSM. Išlaužtų audio ir maitinimo (dc, mini usb, micro usb, usb c) lizdų keitimas ,. IMEI patikrinau, viskas . Sim ir sd lizdų, mikrofonų, korpusų, nugarėlių , įjungimo ir garso mygtukų keitimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai