2019 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Samsung galaxy s5 ekrano keitimo kaina

Samsung galaxy s5 ekrano keitimo kaina

Dėl tikslios kainos prašome . Svarbu: tikslią taisymo kainą ir laiką pateiksime po techninės patikros. Pirminės diagnostikos metu, kol nėra suderinta remonto kaina , nebus iš telefono. Visi samsung galaxy sekrano keitimas skelbimai - samsung galaxy sekrano. Priekinės kameros keitimas , €. Ekrano stikliuko keitimas , €. Atsakymą žinome mes – ne tik gera paslaugos kaina , bet ir trumpas jos suteikimo laikas.


Samsung galaxy s5 ekrano keitimo kaina

Patikrinkite savo įrenginio taisymo kainas. Svarbu: kainos yra preliminarios, galutinė kaina pateikiama po apžiūros ir . Susisiekite su mumis dabar:. Samsung ekrano keitimas - nuolaida. USB jungties modulio keitimas. Kitų gedimų šalinimo preliminarios mobiliųjų telefonų taisymo kainos : . Visos nurodytos kainos yra orientacinės, gali kisti atsižvelgiant į tiekėjų siūlomą kainą , kiekį ir . Lietuvos įmonių katalogas.


Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Sužinokite savo remonto kainą chat pokalbyje. Telefonų remontas taisymas, ekranų stiklų keitimas. Mūsų specializacija – telefonų remontas, telefono ekrano keitimas , telefono stiklo keitimas.


Galaxy Sekrano apsauga. Lanksčiosios jungties keitimo video instrukcija (anglų kalba) . Kaina be sutarties 49EUR. Kainos yra nurodys su dalimis.


LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mobiliųjų telefonų dalys - kainos ir specifikacijos. Jei kaina tinka, pradedame darbus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai