2019 m. spalio 9 d., trečiadienis

Samsung s2 plus ekrano keitimas

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Telefono ekrano keitimas Telefono . Samsung Splus (skilęs ekranas). Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas.


Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Taisome visus telefonus, tiek . GALAXY S II Plus “ viršija. Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas. Baterijos keitimo video instrukcija (anglų kalba) . Visi samsung galaxy sekranas skelbimai - samsung galaxy sekranas skelbimų Paslaugos kategorijoje. Xiaomi taisymas Kaune, ekranas, ekrano keitimas.


Domina keitimas i kita. Puikios būklės,be defektų, ekranas tebėra su gamykline plevele. Specializuotas Xiaomi Mi5s Plus ekrano keitimas. Greitai ir kokybiškai pakeisime ne tik ekraną, bet pašalinsime ir kitus gedimus.


Plius ne vien baterijos talpa svarbiausia-labai svarbu koks ekranas . Visą Infinity displėjaus plotą dengia nepaprastas ekranas , kuris užeina ant telefono kraštų, taip suformuodamas. Galinės kameros keitimas, 16€. Garso reguliavimo mygtukų keitimas, 16€.


Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Tik ekrano stikliuko keitimas (Jei vidinis LCD sveikas), €.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai