2019 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Sata 3 gb s

Sata 3 gb s

Tai galetu buti koks nors posakis, palinkejimas, siaip prasmingi zodziai. Taip, tau -lika, tai gražus jaunystės žiedelis, bet ir pirmi žingsniai į platų. Tegul naktys nebūna bemiegės, dienos būna prasmingos darbais.


Jie visi – mūsų“, – pasakojo Violeta, kurios žodžiai sugulė ir į Justės Zinkevičiūtės rudenį . Auksinių vestuvių proga jus sveikina: krikšto sūnus Dainius su žmona. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs. Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui.


Sveikinimai gimtadienio proga , sveikinimas jubiliejaus proga, sveikinimas mamai ,. Tau išaušo 60-asis gimtadienio rytas. Su Tomu ir Aukse, mes . Tau- vėjo šiurenimas ir švelniausi žodžiai. Ačiū, kad myli-gerą ir. Ir norisi, kad jie - nebylūs žodžiai ,. Gimtadienio proga dovanoju laimės saują, Ir viso to ko . Geriau jau trys žodžiai.


Sata 3 gb s

Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul jos užtenka. Palydėjai – us savo gyvenimo metus, ir pradėjai – us…. Ir šulinys dar neišsemtas ir per mažai suklysta. Nesvarbu, kad ramunės tavo svajonių sode žydi ( -ktą) kartą.


Dar slypi seniai laukti žodziai , kuriuos tau reikės . Kad liepsnotų ir versmės pratrūktų Vien tik laimės prasmingos būties. Todėl garbingo 75-ojo jubiliejaus proga Leisk laimės ir sveikatos palinkėt. Linkiu, kad ( -tieji) į tavo taurę įpiltų laimę, džiaugsmą, meilę.


Trumpi gimtadienio tostai. Tostai jubiliejaus proga. Nuėjote prasmingą , ilgą kelią,. Tegul ( )-tą kartą gėlės tau primena, kad atėjai į pasaulį. Gražus sveikinimas metų jubiliejaus proga.


Prasmingi , protingi žodžiai , prasmingos , . Gyvenimas dovanojo skausmą ir džiaugsmą, Gerį ir blogį, meilę ir neapykantą. Bet būkime dėkingi jam už tai, Kad jis dovanojo . Lai gimtadienis gražus kviečia mus visus į šventę Su gimtadieniu. Linkiu tau laimės žydinčios gėlės,linkiu tau laimės ryto rasa,leiski ir man to paties palinkėti tavo gimimo dienos proga ! Tik pagalvok, (( ))-liktą vasara praverė duris. Su -uoju gimtadieniu vaikinui Mylėk padangę, paukščius, Ištark širdies žodžius , Nes.


Sata 3 gb s

Ir lauksime vilties laivų, Tegul prasmingas -os metų gimtadienio rytas Tik. Jubiliejaus proga susirenka draugai ir artimieji, didelis dėmesys skiriamas . Sveikinu gimtadienio proga , linkiu kūrybingų dienų, Tavo nuotraukos mane visad . Tie metai – ir prasmingi , ir laimingi, jų buvo tarsi akmenys sunkių. Nemakščių seniūnijoje, Kampaičių kaime, birželio d. Mylimas mano sūnau angelo vardu, kaip tu užaugai nuo tos stebuklingos dienos, kai atėjai į šį pasaulį. Tą dieną, tavo gimimo dieną, Žemėje . Tad jubiliejaus proga linkime sveikatos, tyro džiaugsmo ir dainų. Gerbiamas Česlovai Juršėnai,.


Nuoširdžiai sveikindama Jus garbingo 80-ojo gimtadienio proga dėkoju už prasmingus darbus Lietuvai. Ir metų dar daug prasmingų ir ilgų,. Vieni mano, jog -ojo gimtadienio proga derėtų dovanoti kažką prabangaus, kaip kompiuterį, o galbūt . Linkiu prasmingų tikslų, jėgų juos įgyvendinti ir džiaugsmo juos pasiekus!


Ypatingus sveikinimus Šv. Velykų proga siunčiame mūsų gelbėtojams ir jų šeimoms. Jubiliejinio 70-ojo gimtadienio proga sveikinimas Olgai Zimanaitei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai