2019 m. spalio 10 d., ketvirtadienis

Sporto klubas antakalnyje

Atėjęs į salę, taip pat nesigrūsi – ji erdvi, o treniruoklių tiek, kad užteks visiems. Sveikos gyvensenos ( sporto ) klubas G- tai naujas požiūris į sveikatingumą. Kad šis kartas būtų paskutinis ir jūs tikrai pasiektumėte savo norimą tikslą – sulieknėti, siūlome išbandyti BODY GYM klubo „Lieknėjimo programą“, kuri bus . Administracijos darbo laikas šventinėmis dienomis: Gruodžio d. Lemon Gym Antakalnis sporto klube yra tempimo, funkcinė, kardio, jėgos treniruoklių, laisvų svorių ir poilsio zonos. Vienintelis dalykas, kurio reikia – Jūsų noras. Vilnius, Antakalnis , V. Great location, clean facilities, very kind and helpful trainers and administrators.


I like cozy atmosphere and people coming to work-out are nice. Anti-Gravity – sveikatingumo užsiėmimai su hamakais. Skirti visiems pagal atitinkamai pasirinktą programą. Kinezio - sveikatingumo . TRENIRUOKLIŲ SALĖS TRENERIO PASLAUGAS KLUBE TEIKIA . Registracija į karate treniruotes . Lietuvos įmonių katalogas. Bodyflex grupės formuojamos kiekviena pirmadienį.


Naujokams paskaita vyksta. Antakalnio Lemon gym, su rūbinės švarumo lygiu lygiai tas pats. Zinau, kad yra toks vienas sporto klubas antakalnyje , prie IKI parduotuves, nezinau pavadinino, ten man butu visai patogu, tik ar ten leidzia nuo . Muzikinis klubas Bombiakas – Slėptuvė Antakalnyje. Norime informuoti apie smagų renginį Antakalnyje , Valakampių.


Išvystyta infrastruktūra, greta Sapiegos klinika, pastate yra vaikų žaidimų kambarys, odontologijos klinika, Optika Rega, šalia sporto klubas. Budora, sporto klubas ;. Share with friends: AddThis Sharing Buttons. VU Sveikatos ir sporto centras.


Parduodamas kambarių kv. VILNIAUS ANTAKALNIO PROGIMNAZIJA – VAIKYSTĖ IR SMAGUS. Prancūzų vidurinės mokyklos sporto. Grybo gatvėje parduodamas moderniai ir stilingai įrengtas butas!


Sporto klubas antakalnyje

Mūsų salėje rasite daug treniruoklių ir laisvų svorių įrangą – štangas, hantelius. Pratimai su laisvais svoriais, tai jėgos treniruotės klasika. Mano kelionėje buvo visko, ankščiau vis pasportuodavau sporto klube , pailsėdavau, pasportuodavau vienoje, kitoje studijoje.


Pasirinkite Jums labiausiai patinkančias treniruotes, apsilankykite nors kartą per savaitę ir Jūsų kūnas netrukus Jums padėkos. Jūs nusipelnėte valandėlės sau. Dziudo ir Bokso salė ,,IRSANA” - Sporto bazės.


Sporto klubas antakalnyje

TRX tampa vienu iš paklausiausių sporto klubuose, nes juo galima naudotis ir profesionalių treniruočių metu,. Mes apibendrinome klubų sąrašą, kuriuose Jūs galite dalyvauti TRX grupiniuose užsiėmimuose. VšĮ „SOSTINĖS STALO TENISO KLUBAS“. Kviečia visus norinčius žaisti stalo tenisą Sostinės stalo teniso sporto klube. VGTU inžinerijos licėjus ( Antakalnis ). Pamokos, kurios nenusibosta!


Rodyti visus kontaktus. DANAS, tradicinio karate klubas, DANAS, tradicinio karate klubas vykdo veiklą šiose srityse: Sporto klubai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai