2015 m. kovo 20 d., penktadienis

Bluetooth karaokė mikrofonas kolonėlė

Bluetooth karaokė mikrofonas kolonėlė

Karaoke mikrofonas su efektais. Mikrofone rasite net keturis . Gali veikti kartu arba atskirai - tam nereikalinga atskira jungtis. Be to, tai daugiafunkcis įrenginys, kuris.


Bluetooth karaokė mikrofonas kolonėlė

Savybės: mikrofono valdymas ant rankenos, garsiakalbiai, tvirtas, metalo dizainas,. OS, Android išmaniaisiais . KARAOKE mikrofonas su garsiakalbiu. Turintis valdymo pultą, galėsite reguliuoti mikrofoną.


Belaidis bluetooth karaokė mikrofonas - kolonėlė V8. Išmanusis mikrofonas WSTER su bluetooth ir USB. Dainas galima leisti iš išmanaus telefono . Kompaktiškas, „viskas viename“ karaoke vakarėlio mikrofonas. Puikiai tinka karaoke vakarėliams. Patiks kiekvienam - karaoke garso kolonėlė ir mikrofonas ! Komplekte garso kolonėlė , USB įkrovimo laidas su mm jungtimi, nuotolinio.


Super mikrofonas - kolonėlė - Vaikų pamėgtas muzikinis išmanusis mikrofonas. Bluetooth kolonėlė XTREME 2. Dainuokite visur kur tik esate! Galite tiesiog kalbėti ar dainuoti . Trevi XF 9KB yra 80W mobilus garsiakalbis, kurį lengva ir patogu naudoti bei transportuoti.


Išmanus karaoke mikrofonas su šviesos efektu 17. Su dviem mikrofono įvestimis galėsite dainuoti mėgstamiausias melodijas kartu su svečiais. Su papildiniu „Fiestable“ įjunkite didžėjaus ar karaokės režimą.


BO Beoplay Beolit kolonėlė. BUSKER-15U NEŠIOJAMA ĮKRAUNAMA GARSO SISTEMA SU BLUETOOTH IR UHF MIKROFONAIS. Nešiojamos garso kolonėlės su vidinėmis baterijomis.


Zvucnik bluetooth karaoke sa mikrofona Pro Full 1 Tuzla, 2KM, . HK Audio Premium PR:O D aktyvios garso kolonėlės - Garso pultas . Taip pat mikrofonas turi. Kolonėlė -Power bankas. Jūsų ausinių mikrofonas gali neveikti su VAIO kompiuteriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai