2015 m. kovo 13 d., penktadienis

Kaip atkurti istrintas nuotraukas iphone

Kaip atkurti istrintas nuotraukas iphone

Jūs galite rasti savo prarastus nuotraukų atgal lengvai. Sąžiningai, tai priklauso. Jei jūsų ištrintus nuotraukų nėra perrašyti, yra tikimybė, jums. Jei jūsų panaikinti nuotraukas nebūtų perrašyti, yra tikimybė, jums.


Palieskite ir laikykite nuotrauką arba vaizdo įrašą, kurį norite atkurti. Tai tikrai nėra vienintelė aplikacija, kuri gali pagelbėti atkurti ištrintas. Turi būti rodomas pasisveikinimo ekranas. Jei renginį jau nustatėte, prieš vykdydami šiuos veiksmus įrenginiui atkurti iš . Atsitiktinai ištrintos nuotraukos, esančios viename iš „Apple“ įrenginių, gali būti atkurtos tam tikromis sąlygomis.


Galite juos grąžinti keliais būdais, bet pirmiausia. Cloud Drive, atkurti neseniai ištrintas nuotraukas ir grąžinti. Nuotraukų ištrynimas yra vienas iš sparčiausių būdų, kaip išlaisvinti . Jei netyčia ištrynėte nuotrauką iš „ iOS 8“ įrenginio, yra nauja funkcija, leidžianti atkurti ištrintas nuotraukas. Ar ištrynėte nuotrauką, kurią ką tik turėjote turėti? Mūsų įrenginiuose užfiksuojame ir išsaugome daug nuotraukų ir vaizdo įrašų.


Kaip atkurti istrintas nuotraukas iphone

Dauguma jų yra brangūs mums, todėl jie privalo saugoti juos. Tai atsitiko su jumis, jūs nežinote labai gerai. Tai galinga programinė įranga, kurią naudojant galima atkurti ištrintą informaciją.


Naudodami šią programą galėsite atgauti prarastus ar ištrintus labai . Vis dar yra galimybė atkurti nuotraukas „Android“ įrenginyje, nes ištrinta nuotrauka ar nuotraukos nėra pašalinamos. Esminės „ iOS Apps“, kurią turi „ Blogger“ . Daugiau apie WhatsApp: sužinokite, kaip atkurti ištrintas nuotraukas iš . Jei nežinote, kaip atkurti ištrintą nuotrauką „Android“, ar net neįsivaizdavote . Recuva (Nemokama programa atkurti ištrintas nuotraukas ir failus) . Samsung, Huawei ir kt. Kokios yra mano galimybės atkurti ištrintą tekstą?


Deja, „iCloud“ esantys pranešimai atnaujinami automatiškai, todėl, kai ištrinate pranešimą, nuotrauką ar pokalbį viename . Bet kaip atkurti „VKontakte“ nuotraukas jas ištrynus ir atnaujinus puslapį? Apple“ muzikos dainų ir parodyti, kaip gauti ištrintas dainas. Kaip atkurti nuotrauką VK. Jei neturite „iTunes“ įsigyto sąrašo muzikos įrašų, galite atkurti muzikos failus iš „Time.


Jei negalite sugalvoti slaptažodžio, įrenginys turi būti ištrintas. Taip atsitinka beveik kiekvienam kompiuterio vartotojui, nesvarbu ar jis patyręs ar ne: ištrinate failą, o po kurio laiko paaiškėja, kad jis vėl jums . Tech Patarimai jums paaiškins ir pamokys kaip atkurti ištrintus failus. Delete All“, kad visam laikui ištrintumėte ištrintas nuotraukas. RANKINIU ištrintus Kontaktai.


Norėdami tai padaryti, turite . Gali atkurti vieną arba visus iš karto. Atkurti Susisiekite be išankstinio atsarginę kopiją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai