2015 m. kovo 17 d., antradienis

Kirby siurblys

Kirby siurblys

Parduodami visi komplekto priedai. Unsubscribe from Sveikatos Kodas? Tai daugiau nei paprastas dulkių siurblys – tai visapusiška namų valymo sistema!


N gal ne visai ta pati,bet visai neblogai ir paprastas plaunantis dulkiu siurblys. O apie KIRBY teko kalbeti su jais parduodanciu geru pazistamu . Gal kas turite ar bandete ta daikta? Atvaziavo, sutvarke namus, na daiktas tikrai nerealus, su jokiu dulkiu siurbliu nepalyginsi g. Tie išsitraukė popierius, ir sako: Šis dulkių siurblys kainuoja tūkstančių.


Kirbis sukišo į savo siurblį. Lietuvos įmonių katalogas. KIRBY (KIRBI, KIORBI) siurbliai - prekyba. Visi kirby siurblys skelbimai - kirby siurblys skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Orginalus kirby siurblys 130€. Tam puikiai tiks siurblys KIRBY , kuris išsiurbia net iš cm. Taip pat besisukantys šepečiai nuo paviršiaus surenka naminių gyvūnų plaukus, ko nepadaro įprasti dulkių siurbliai.


Po sauso giluminio valymo kilimai . Aukščiausios klasės Mercedes jūsų namuose. Giliuminio valymo siurblys. Giluminio valymo siurblys KIRBY skirtas siurbti baldams ir kilimams. Siurbia iki 15cm gylio.


Atsiliepimai apie jam paliekant . Legendinė mašina gali ne tik . Kas is mamyciu turit KIRBY dulkiu siurbli? Neturiu tokio siurblio ,bet labai įdomu būtų sužinoti,kiek jis kainuoja? Visiskai naujas dulkiu siurblys KIRBY Sentria su plovimo sistema ir antgaliais. Tinka sausam ir šlapiam valymui.


Platus naudojimo spektras. Po to ekstrakcinio siurblio pagalba baldinis audinys vėl yra drėkinamas . Net jei jie ir už mane sumokės! Popieriniai dulkių siurblių maišeliai, medžiaginiai dulkių siurblių maišeliai - mūsų maišelių puslapyje rasite maišelius daugeliui dulkių siurblių modelių. Kirby buitinis siurblys , nenaudotas. KM Putekļu sūcējam Kirby.


Kirby siurblys

KM Group Vacuum cleaner bags for KIRBY KM- Q047. Nauji, nenaudoti, maišai originalioje pakuotėje. G G G G G Ultimate, G Diamon pirmos kartos Sentria. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Didelis prekių pasirinkimas ir kokybės garantija.


Techninės charakteristikos dulkių siurbliu. Energijos suvartojimas, 7W. Namų priežiūros sistema KIRBY GSentria. Dulkių surinkėjas, maišelį su litrų . MIDI kompeltacija: namų priežiūros sistema su .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai