2015 m. kovo 20 d., penktadienis

Vandens siurbliai ermitazas

Vandens siurbliai ermitazas

Nepakankamas likutis x. Siurbimo aukštis, m, 9. Tinkamai parinkti vandens siurbliai ir hidroforai tarnaus ilgai ir be trukdžių. Mes turime vandens siurblių ir hidroforų tokių gamintojų kaip GARDENA, KÄRCHER, EINHELL, METABO ir kitų. Kanalizacinės drenažo ir nuotekų vandens stotelė.


Vandens siurbliai ermitazas

Panardinami vandens siurbliai 14švariam vandeniui ,D-SUB . Daviklis su apsauga (atjungia siurblį, kai dingsta vandens spaudimas). Vandens siurbliai hidroforai ir jų dalys. Guminė tarpinė siurblio inžektoriui.


Kieto kuro, dujiniai katilai, vandens sriubliai, židiniai, vandens šildytuvai. Dulkių siurbliai yra kelių tipų: sauso ir šlapio valymo, cikloniniai ir mažo dydžio. Ieškote kokybiškų vandens šildytuvų (boilerių), vandens siurblių , šildymo katilų ar. Techninis tiekimas pramonei, statyboms, automobilizmui - ko gero, didžiausias įrankių pasirinkimas ir įrankių remontas. Profesionalių statybos įrankių nuoma palankiausiomis sąlygomis.


GOTAS - didžiausias statybos technikos ir darbo įrankių pasirinkimas, geriausia kaina nuomai. Kiti elektriniai įrankiai Elektriniai ilgintuvai, laidai, kištukai Klijavimo pistoletai Elektriniai lituokliai Elektriniai vandens siurbliai , fontanai. Dažymo ir dažų nuėmimo įrangos nuoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai